Sista dagen 2008

året 2008.

årets bästa:
 alla nya vänner <3
årets värsta: mitt break-down
årets händelse: mycket.
årets resa: Resan med Cicci, pappa och Erik i somras :)
årets dag: svårt att säga
årets present: Min mobil :)
årets tår(ar): för många gånger
årets person: Jag själv!
årets låt: I Kissed a girl :)
årets film: Twilight
årets bok:  Många härliga böcker
årets lögn: ...
årets kyss: ^^
årets natt: Inatt?
årets ord: Lixom
årets skämt: vet ej
årets mysigaste: mycket mys i år :)
årets längtan: Bort
årets månad: JULI :D 
årets gräl: några stycken
årets beroende: kaffe och tuggummi
årets vill ha: mycket
årets frisyr:  utsläppt
årets roligaste: Mycket
årets tråkigaste: Ganska mycket
årets vårminne: jag har förträngt den tiden av vissa skäl
årets sommarminne: Resan med Cicci
årets vinterminne:  Uppsala med Cicci!?
årets överrasking: Att jag klarar mer än vad jag tror.
årets läskigaste: min syster
årets konstigaste: min syster

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

Innebandy!

Det här inlägget tillägnar jag den underbara sporten innebandy. Som ni alla vet hejar jag på Caperio/Täby fc i den ligan som kallas Svenska Superligan.
Innebandy är en sport där det händer massvis med saker snabbt och många av spelarna har ett väldigt temprament så det blir ofta mycket tjafs, precis som en sport ska vara enligt mig.
Det finns många härliga spelare, för många för att nämnas här. Men något som jag tycker ni ska göra är att gå in på Innebandy.se och läsa Niklas Jihdes blogg, sen tycker jag även att ni någon gånga ska testa att gå på en innebandymatch. Det är en härlig sport att se på kan jag lova!
Något som är väldigt synd är att Innebandyn inte får någon plats i medierna så det är inte så många som känner till så mycket om sporten. Det är först nu när Henke Larsson börjat spela som medierna har börjat bry sig.
Täby hade match idag mot Mullsjö, det gick bra och Täby är fortfarande obesegrade på ordinarie matchtid : ) Dock läste jag precis på innebandymagazinet att en av Täbys bästa spelare Danne Bron Sunbom skadade sig idag och att i värsta fall blir han borta resten av säsongen, vilket inte är bra för Täby. Vi får hoppas på det bästa!
'
/B

Cicci och jag, vi är goda vänner...<3

Gårdagen tillbringades med Cicci. Vi spelade wii, såg på körslaget, mamma mia och Svullade (med betoning på svullade). Jag tror aldrig jag ätit så mycket onyttigt på en gång förut. Det började med att vi gjorde crêpes med sampstuvning, lite svårt till en början men tillslut lyckades vi och de blev jättemumsiga!
När vi hade ätit spelade vi Raymond Rabbits, ett spel där man ska bland annat kasta slägga med en ko och skjuta kaniner. Ett ganska makabert spel men väldigt underhållande.
Sen började Körslaget och det var man ju bara tvungen att titta på. HEJA ERIK! Till körslaget åt vi Ben and Jerry's, det var väldigt gott :)
När min kära familj kom hem så var det slut på friden så jag och Cicci drog oss ner i källaren där vi satte igång Mamma Mia för Cicci hade inte sett den och enligt mig så är det ett måste ; )
Trots att vi var sega och trötta som tusan såg vi några avsnitt av pappas julklapp Svensson Svensson, den serien är ju grymt kul men tilllslur bestämde vi oss för att sova.

Idag kom vi ur sängen vid tolv vilket börjar bli en dålig vana för min del men skönt är det ju^^ Vi bestämde oss för att åka och kolla lite mellandagsrea i vårt kära Solna Centrum eftersom det brukar vara färre mäniskor där än i Täby centrum.
Det var kaos i Solna också men jag lyckdes i alla fall handla två tröjor på Gina Tricot för 149 kr och Liza Marklunds bok "En plats i solen" som jag har velat  ha länge. Cicci fick mest bara springa efter mig som for fram och tillbaka som en dåre mellan affärerna men hon lyckades handla en fin halsduk på Gina Tricot.
Sen så blev det självklart fika på vårt favorit ställe (Espresso House för er som inte visste det^^). Väl på väg hem så slutade det med att jag följde med Cicci hem och nu ska jag sova här.  Ikväll blir det körslaget och så får vi se om det är något annat trevligt på tv. Riktigt chillkväll : )

Nu sitter jag och Cicci med varsin laptop i knäet och Cicci är inne på sin stora favorit Gavin DeGraws hemsida, medan jag sitter här och bloggar. Ska nu vara lite social med henne istället.

Puss på er allihopa!

26/12

Dagens låt: Viva la vida - Coldplay
Dagens dusch: Snart och länge
Dagens frisyr: Utsläppt och rufsigt som vanligt
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: Just nu pyjamas men sen så får vi se
Dagens händelse: Har inte hänt så mycket ännu ;)
Dagens planer: Vara med Cicci
Dagens vill ha: Kläder
Dagens saknad: Mikaela som är i Sundsvall  
Dagens drog: tuggummi
Dagens tråkigaste: Har inte hänt något tråkigt ännu
Dagens roligaste:
  Körslagetpremiär ikväll
Dagens finaste:  Mina katter
Dagens måste: Städa men det vet jag att det inte kommer bli av^^
Dagens dricka: Julmust
Dagens köp: Mat
Dagens mat:  Mackor
Dagens kärlek: Mamma <3
Dagens mående:  Trött men belåten'

/B 


25/12

Hej alla sötnosar och förlåt för den dåliga uppdateringen, hoppas er julafton varit bra och att ni fått massa fina jukklappar!

Min julafton var bra och jag fick massa trevliga klappar, god mat och tomtebesök.  Dock tycker jag inte om att stressa runt till alla släktingar men det är ju bara en gång om året så det är väl ändå okej.

Idag blir det middag hos farmor och farfar med massa folk.
Jag lovar att jag ska blogga mer snart!

Nyfiken i en strut..

..är jag.
Lagom till att jag kom upp idag skulle min mamma och pappa ut och göra några ärenden(läs köpa julklappar) så jag och min syster blev jättenyfikna, halva dagen gick åt till att disskutera och gissa på vad det kan tänkas vara^^
Vi kom dock inte på något. Så det blir en överraskning på onsdag, vilket det ska vara : )

Jag och min syster har även varit i centrum där vi lyckades utföra ett av två uppdrag. Mammas julklapp är fortfarande inte löst och våra idéer är slut men vi ska till stan med mormor imorgon så vi får hoppas att vi hittar något då.

Vi hyrde Mamma Mia, Andrea såg den för tredje gången och jag för den andra gången men den är lika bra varje gång. Jag råder verkligen de som inte sett den att se den för den är så söt.

 

Min syster har fått för sig att hon ska klippa lugg, först blev jag lite chockad men nu tror jag att det kan bli riktigt bra. Så imorgon ska vi se om frisören har någon tid till min kära sys.

Imorgon ska även julgranen inhandlas och Nk:s julskyltning ska bedömmas (med en kritisk jury bestående av Mormor, jag, Andrea och Sarah) Förhoppningsvis blir jag klar med alla julklappar imorgon så jag slipper åka till centrum dagen före dopparedagen.

godnatt på er!

Julgodismakande

Matchen igår var mycket bra och Täby vann med 5-1 :)

När vi kom hem igår var vi så trötta så vi så somnade på en gång. Vi sov länge men när jag insåg att klockan var tolv och Cicci hade varit vaken en timme så blev det fart på mig, vi skulle ju göra julgodis.
Vi gjorde mintkyssar, brända mandlar och Chokladdoppad choklad och mint kola :) Imorgon ska jag göra knäck och mamma ska göra ischoklad sen blir det nog en liten tripp till täby centrum, jag måste handla de sista julklapparna.

Sen var vi hos mormor som vi alltid åker till några dagar innan jul för att äta hennes julskinka men jag och Andrea orkade inte vara kvar så länge så nu är vi hemma och kollar på Harry Potter och Fången Från Azkaban.



Puss


Äntligen jullov

Fredag, jullov och jag sitter på tåget på väg till uppsala tillsammans med Cicci kan det bli bättre? Om täby vinner är allt perfekt:)
Skolavslutningen idag var mysig och biti hade fixat det jättetrevligt. Det är tur att det är lov nu för jag är så trött på skolan just nu men i januari ska nog tröttheten vara som bortblåst.
idag fick jag julklappar av mina underbara vänner. De var jättefina, tack så mycket!
Mika fick de röda skorna som hon velat ha jättelänge av mig och Cicci, hon blev skitglad:)
Nu är vi framme i uppsala jag bloggar imorgon om hur allt gick. Pussar

Heja Mig!

Jag har städat mitt rum!!!!

Här är en bild efter städningen, jag tänker inte lägga upp någon före bild eftersom då skulle ni antagligen svimma ; )



Lägg märke till att golvet syns^^

18/12

Sista riktiga dagen!!

Dagen började med matte, vilket betyder att dagen var förstörd redan innan den börjat...
Sen var det franska och då blev dagen lite ljusare för jag fick MVG på mitt prov :D:D:D:D

Samhällskunskapen var rolig för vi skulle se på film men vår kära lärare Hans hade problem med videon så det gick bort en halvtimme av lektionen^^

Efter skolan åkte jag tillsammans med Anna, Zara, Linnea och Emma in till stan. Zara vände precis när vi kom in till gamla stan men vi andra gick till ett jättemysigt litet fik. Där satt vi hur länge som helst, fikade och snackade. Tillslut var Anna tvungen att åka men jag, Emma och Linnea satt kvar ett litet tag till. Sen bestämde vi oss för att gå upp och kolla på julmarknaden. Den var mycket fin och julkänslan var hög speciellt när man gick förbi ståndet med brända mandlar.
När vi kollat klart åkte vi tillbaka till T-centralen och gick lite på Åhlens City och drottninggatan : ) Jag sprang mest efter Emma och Linnea som letade julklappar men det var trevligt det med.
Tack för en mysig eftermiddag tjejer!

Imorgon är det bara skolavslutning och sen ska jag och Cicci till Uppsala, vi ska kolla på Storvreta - Caperio/Täby. Sen ska hon sova över här och på lördag ska vi göra julgodis, jättemums!

/B

Hur kan man döpa sitt barn till Adolf Hitler!!!

Kolla det är klippet!
Adolf Hitler

Det är helt galet!!!

17 december

Första lektionen var naturkunskap och den var allmänt seg förutom att Lucas och Liza hade sms "bråk" från min mobil^^
Sen var det som vanligt jättelång rast så då gick jag och Cicci till Täby Centrum för att julshoppa vi lyckades utföra det vi behövde och sen så tog vi lunch på Coffe Corner. Både jag och Cicci är väldigt förtjusta i deras tonfiskmackor : )

Tillbaka i skolan var det samhällskunskap och svenska, båda lektionerna gick ganska snabbt.

Väl hemma så somnade jag nästan i soffan och nu sitter jag och gäspar. Ikväll får det faktiskt bli en tidig kväll!

Puss!

titanic

Min tidiga kväll kanske inte blir så tidig, jag har fastnat framför den underbara filmen titanic : ) Vi får se om jag orkar se hela men jag hatar att inte se slutet på filmer även om jag sett dem.


Kolla det här klippet!!

Haha hittade det här klippet, ni måste bara se det!
"Sverige är ett horhus"

En dag som alla andra... Förutom att det är Ciccis födelsedag - Hurra hurra hurra!

Jag har så svårt att sova och nu börjar de sömnlösa nätterna ta ut sin rätt, jag känner mig som en zombie i skolan. Det är i och för sig inte så många dagar kvar tills jag får sova.
Men jag försöker ta en dag i taget och inte tänka så mycket.

Dagen har jag tillbringat i skolan, det började med svenska där vi fick reda på vårt betyg på miniprojektet vi gjorde för ett tag sen. Det blev VG och jag är sådär nöjd men jag är ju aldrig riktigt nöjd.
Lektionen var bara 40 minuter lång för sen var det Jullunch : )
Till lunchen fick vi julmust, vilket var väldigt trevligt fixat av skolan.

Sen var det min favorit lektion engelska (INTE MIN FAVORIT ALLS!!). Där skulle vi se på simpson men det gällde inte de som inte skrivit klart uppsatsen som skulle vara klar förra veckan, jag var en av dem. Men vi fick godis det var trevligt :)

Dagen slutade med historia där vi fick reda på resultatet på renässansbrevet och sluta tidigare. Mitt resultat ska vi inte prata om.

Efter skolan gick jag till centrum och mötte Cicci och Mika. Cicci fyller förövrigt 17 år idag. GRATTIS!!!!!
Cicci berättade om hur dålig hennes dag hade varit så jag försökte muntra upp henne genom att bjuda henne på valfritt från vårt favorit café Espresso House. Det blev en liten Vanilla Latte så jag passade på att köpa en likadan till mig :)
Sen gick Mika hem och jag och Cicci tog bussen tillsammans.

När jag kom hem hittade jag min syster och hennes liga (ny liga sen igår då hon hade två andra kompisar) dock gjorde de samma sak som igår, de bakade. Idag bakade de pepparkakor men de orkade bara göra klart en deg så jag satte på julmusiken och bakade den andra. Det blev jättefina pepparkakor!

Ikväll ska jag antagligen gå och lägga mig tidigt. Får se om det hjälper min trötthet och om jag överhuvudtaget kan somna.

Pussar 


När orken tryter...

Jag var väldigt trött när jag kom hem igår men jag tittade klart på Wallander - Hemligheten (den är förövrigt väldigt bra).
Sen gick jag och la mig men jag kunde inte somna och jag låg och vred mig hela natten så när jag vaknade en timme innan jag skulle gå upp så hade jag sovit sammanlagt två timmar och huvudet sprängde och kroppen vägrade att lyda. Det fanns ingen möjlighet att gå till skolan så pappa fick sjukanmäla mig och jag låg kvar i sängen och somnade.

Jag vet inte vad det är som gnager inne i mig men något är det eftersom jag har inte haft så svårt att sova på länge. 

Snart är det jul närmare bestämt om 9 dagar men jag längtar inte längre, det känns inte som det gjorde för bara nägon vecka sen då jag verkligen längtade efter att vakna på julaftonsmorgon med en mysig känsla i kroppen. Antagligen kommer längtan snart tillbaka igen får vi hoppas.

Imorgon blir det skola igen och antagligen gymmet.

/ B

Pust...

..Nu är jag hemma och kollar på Wallander.

På intiman gick allting bra förutom att jag i första showen höll på att ramla. Men andra showen gick riktigt bra och jag verkligen njöt hela tiden.
Jag måste bara säga att Emma var hur duktig som helst!!

Tack alla som kom och kollade på mig!! :D
Puss

Intiman här kommer jag!!

Nu sitter jag färdig och det är en halvtimme kvar till vi ska hämta Emma Stolpe på stationen : ) Jag är så nervös att jag inte vet vad jag ska göra men jag försöker att inte tänka så mycket.

Jag skriver och berättar hur allt gick sen ikväll, det kanske kommer lite bilder också :)

Pussar från en nervös B

KEVIN BORG ÄR BÄST!

KEVIN VANN IDOL 2008!!!:D 


torsdag.

Idag har jag varit hemma, febern är borta så allt är inte lika jobbigt.

På söndag är det dansshow på Intiman, det är verkligen Once in a lifetime och jag är nu jättenervös. Idag ska jag snabbt iväg och sola solarium och sen är det Aco sunkissed lotion som gäller man kan ju inte vara alldeles blek när man är på scenen :P

imorgon ska jag tillbaka till skolan och verkligheten, sen är det helg :)

puss

sjuk.

Natten sömn vsar inte bra alls och när pappa väckte mig så hade en fruktansvär huvudvärk intagit mitt stackars huvud, först tänkte jag gå till skolan i alla fall men sen insåg jag att jag hade feber så det var bara för pappa att sjukanmäla mig.
Nu ligger jag i soffan och fryser och svettas om vart annat. Inte nog med det så tyckte min katt att min mage såg ut som en bra plats att ligga på så just nu är det svettas som gäller.
Jag hoppas att jag inte missar något viktigt i skolan om febern är borta så går jag till skolan imorgon.
Det är verkligen inte kul att vara sjuk, jag har ingen ork att göra någonting och på tv ät det absolut inget kul så jag bara ligger i en hög av tristess.

/B

Borde plugga men här kommer en lista..

...99 saker om mig:
1. Fullständigt namn? - Helena Maria Bergo

2. Exakt ålder? -  17 år & 18 dagar
3. Vart bor du? - Täby
4. Bor tillsammans med? - Föräldrar, syskon och husdjur

5. Husdjur? - Katterna Muff och Findus + Guldhamstern Siv
6. Färg på ditt hus? - Vitt
7. När är du född? - 1991 21 november 08:34
8. Klass? - JUEK1A
9. Vilket år tar du studenten? - 2011
10. Något jobb? - Nej men det skulle behövas
11. När ska du sova ikväll? - Som vanligt alldeles för sent
13. Duschat idag? - Ja
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit? - För mycket

17. Dagens klädsel? - Lila tunika och svarta tights
19. Dagens sötnos? - Liza
20. Dagens roligaste? - Terroristerna på riksdagen

21. Har du många vänner? - Ja
22. Hur många har du kysst? - Vet ej
23. Vem kramade du senast? - Emma
24. Hur många vill du ha sex med? - ?
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - LIZA
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Liza - två sidor typ J <3

FAVORIT:
31. Film? -  för tillfället Green Street Hooligans
32. Låt? - Waiting - Neverstore
33. Mat? - Helst ingen
34. Dryck? - Den varma chokladen på Waynes
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - Frankrike
39. Ämne i skolan? - Franska
40. År? - jag hoppas på 2009

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Mig själv
42. Personen du kysste? - *
43. Gången du spydde? - Länge sen
44. Gången du grät? - Idag
45. Pizzan du åt? - någon månad sen tror jag
46. Gången du var i Göteborg? - I somras
47. Gången du var i Stockholm? - IDAG
48. Gången du var full? -
49. Gången du var hög? - har aldrig hänt
50. Personen som såg dig gråta? - vet ej

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - MYS!!!
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel
55. Singel eller upptagen? - Just nu singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? -  INGEN
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad ^^
59. Big brother eller paradise hotel? - Big Brother
60. Svart hår eller blont? - Blont
61. Blåa ögon eller bruna? - svårt... blåa
62. Choklad eller lakrits? - Lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca Cola eller Fanta? - Coca Cola

66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - Både och
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Många
71. Personer du hatar? - Tyvärr några
72. Personer som sagt jag älskar dig? - ett antal
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period?- 0
74. Glassar du ätit på en dag? - 1 max 2
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - 0
76. Gånger du haft minnesluckor? - 0
77. Piercningar har du? - endast öronen
78. Personer du saknar just nu? - 1
79. Gånger ditt hjärta brustit? - för många

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - ingen just nu
81. Ska du träffa imorgon? - JUEK1A

82. Sjöng du senast för? - De som råkar befinna sig i huset när jag duschar^^
83. Hade du senast en msn konversation med? - Mikaela
84. Spelade du tv-spel med senast? - Sofia
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Mig själv
87. Förtjänar att dö? - Ingen
89. Vill du sova bredvid inatt? - Ingen, vill ha hela sängen för mig själv^^

VAD:
90. Gör dig glad? - Mina vänner
91. Gör dig ledsen? - Många saker
92. Vad vill du helst göra nu? - Sova
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå upp i morgon bitti
94. Vill du ha nu? - Något att dricka
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - PENGAR!
96. Längtar du till? - Julafton och Nyår
97. Tycker du om dina betyg? - Borde vara bättre
98. Ångrar du i ditt liv? - Mycket
99. Är det bästa som har hänt dig? - Vet inte

Snodd från Sandras Blogg

/ B


En lista^^

Jag har inte tid att skriva idag så det blir en liten lista^^

Den/det senaste:

Du åt? - After Eight
Du drack? - Pepsi
Du kramade? - Emma
Du tittade på tv med? - Andrea
Du satt vid datorn med? - ingen aning
Du sov med? - min katt?
Du skrattade med? - Jag skrattar för ofta för att komma ihåg
Du brottades med? - ingen aning
Vad ska du göra imorgon? - Skolan
Vad har du gjort idag? - Skolan, riksdagen och ansiktsbehandling
Var det kul? - Det mesta är kul med de vänner jag har J
Vad vill du ha nu ? -  MAT
Vad har du för mkt av? - Läxor
Är du singel ? - Ja som fan^^
Är du kär ?- Nej
Vad vill du göra nu? - Jag vill dansa!
Planer till helgen? - Nope inga just nu
Har du mer en 5 tröjor? - Ja!
Har du mer en 2 byxor? - Ja!
Vill du sova nu? - Nope

Kryssa i för det som stämmer in på dig:

Ensamvarg:
[ ] Du hatar att skratta
[ ] Du gillar inga djur
[ ] Du är oftast själv
[ ] Du umgås hellre med en bok än dina vänner, om du har några
[ ] Du har inte smsat på mer än 2år
[ ] Du är osocial  (det heter asocial)

Antal: 0

Anorexiabarn:
[ ] Det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det enda du ätit idag
[ ] Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat
[x] Du tappar hår
[x] Du fryser ofta
[ ] Du äter knappt något

Antal: 2

Självförtroendes översvämning:
[ ] Du älskar dig själv
[ ] Du är mkt snyggare än alla andra
[ ] Du älskar ditt utseende
[ ] Om någon säger att du är ful blir du väldigt arg.
[ ] Du skulle aldrig kunna va med i en sport som gör att du kan göra dig illa.
[ ] Du småfnissar åt dina kompisar för du tkr att du vinner överlägset i snygghet

Antal: 0

Emo-typ: (Sub culture)
[ ] du skär dig
[ ] du har svart hår
[x] du bär ofta svarta kläder (alldeles för ofta)
[ ] du målar dig mkt svart runt ögonen
[x] du har dåligt självförtroende
[ ] du vill dö

Antal: 2

Fjortis:
[ ] Du säger ofta da
[ ] Du använder "v" i alla meningar och ord du använder
[ ] Du har mkt vax
[ ] Du säger ofta fjortispower
[ ] Du bär ofta märkerskläder
[ ] Du är 14

Antal: 0

Nörd:
[x] Du älskar att läsa
[ ] Du kan allting om datorer och sånt
[x] Du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris.
[ ] Du bryr dig inte ett dugg om utseendet
[ ] Du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker

Antal: 2


Kärlek, vänner, familj & liv:

Är du kär? - Nej inte för tillfället ; )

Är du tillsammans med någon? - Nej
har du varit tillsammans med någon? - Ja
Skulle du kunna pussa ngn du var ihop med ? - Ja??
Har du fått nya vänner den här månaden? - Ja det tror jag^^
Vill du ha fler vänner? - Man kan aldrig ha för många vänner J
Har du för många vänner? - se frågan innan.
Är du ovän med ngn? - Ja tyvärr.
Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - Ja

Är dina föräldrar skilda? - nej.
Har du riktiga syskon? - Ja
Hur många bor du med? - 5
Vill du leva?  - Ja.
Är du lycklig? - nja


Michelangelo var en *host* intressant snubbe^^

Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg men något hände och allt försvann, jag blir så arg!

Jag blir så trött på mig själv, jag har skjutit upp historia arbetet hela tiden med den dåliga ursäkten att jag har lång tid på mig och nu sitter jag här med skiten och har verkligen ingen aning om vad en snubbe som Michelangelo kan ha skrivit i ett brev.

Nu måste jag fortsätta!


Söndag.

Markus Fagervall vann Stjärnor På Is. WHOHO!!

Jag har varit ganska segstartad idag men nu är jag igång och snart ska jag iväg till Cicci. Vi ska mysa och sen är det Sverige - Tjeckien i innebandy VM, då ska vi heja ;)

Det blev ett kort inlägg för jag har lite bråttom men det blir ett längre ikväll^^

puss


Lördag.

När jag vaknade idag var jag för en gångs skull pigg. Det var härligt.

Min syster fick med mig på en idé som jag först lite skeptisk till men nu har vi gjort det. Så nu har vi fått en ny familjemedlem guldhamstern Siv aka Sivan. Hon är jättesöt!

Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att sveriges innebandylandslag vann mot Italien med 12-0 i VM i Tjeckien, bra start!
Jag fick en rättelse att de faktiskt vann med 18-0. Tack Cicci

Nu ska jag kolla klart på Stjärnor På Is finalen och sen ska jag försöka flytta på mig men det kan bli svårt eftersom min underbara stora katt ligger på min mage.

/H


^^

Nu är det fredag igen! Det är bara två veckor kvar till jullovet :) Så skönt!

Igår var jag på Snowshow i nacka med Frida, Linnea och Zara, det var jättmysigt och vi skrattade hela tiden ^^ : )

Idag när jag kom hem gick jag och la mig i sängen och på två sekunder så sov jag. Jag sov mellan 12.30 och 16.30 men jag är fortfarande jättetrött.
När jag vaknade så skulle familjen åka till centrum och gå på bio, vi såg "vi hade i alla fall tur med vädret - igen". Den var helt okej men ettan är bättre.

Nu ska jag kolla klart på Idol och sen ska jag antagligen sova.

Puss på er!


Heja Tibble!

Idag var det två tråkiga föreläsningar men det vägdes upp av vinsten över Åva.

Nu sitter jag och pluggar franska och är skit nervös över provet imorgon. USCH!

Jag skriver mer imorgon!

2:a December

Nu var det ett tag sen jag bloggade och jag får verkligen inte tiden att räcka till. Allt är väldigt mycket just nu. Har massa skit i skolan och det tar upp min tid.

Men i alla fall, igår var jag på innebandyderby mellan Caperio/Täby FC och AIK IBF. Täby vann med 7-5 och Danne Bron-Sundbom var bäst. Här kommer lite bilder:

              

  1. Dags för tekning!
  2. Sötnosar.
  3. Fler sötnosar.
  4. Danne Bron Sundbom
  5. Tv var där : )
  6. Ciccis stora idol Niklas Jihde!

Idag har jag varit i skolan, alltid lika kul när man har så underbara vänner man har liksom aldrig tråkigt!
Jag hjälpte Frida, Zara och Michaiela att plugga inför omprovet i samhällskunskap. Det var roligt, nu kommer de aldrig glömma bort vad TCW-index är ;)

Nu har jag och mina syskon precis bakat pepparkakor och nu är det dags att baka lussebullar. MUMS!
Jag har 5 julklappar klara och det är bara andra december det är rekord för mig som brukar vara i Centrum och handla de sista julklapparna på julafton.

Imorgon är det Temadag - Solidaritetsdag på förmiddagen och sen är det Idrottsfest där TFG ska spöa skiten ur Åva ; )
Det blir nog chill!

Pussar!


RSS 2.0