Fredag.

Ursäkta mitt lilla utbrott igår.... Jag blir bara så trött.

Men men.. Idag har jag varit med systeryster och hennes kompis Lovisa i Täby Centrum. Vi fikade för typ tredje dagen i rad känner att ett besök på gymmet inte skulle sitta helt fel. Har ju ändå ett gymkort nu så jag kanske ska ta och använda det.
Jag köpte två nagellack och hårfärg : )
När vi kom hem så skulle min syster få färga mitt hår, snacka om att jag var orolig. Men allt gick fint och nu är den fula utväxten borta.

Nu sitter jag och kollar på Idol. Jag har verkligen stora problem med att bestämma mig om vem jag ska heja på. Idag har tillochmed Johan Palm varit bra så jag vet verkligen inte. Fast idag har Kevin gjort något fantastiskt han har sjungit en schlager på svenska och han har bara varit i Sverige i 9 månader, det är det inte många som kan slå. Dessutom sjöng han en av mina favorit schlagerlåtar så jag hejar på honom just för ikväll ; )
Och jag är ju dessutom lite av en schlagernörd så hela temat på Idol idag passar mig.
Nu är det Lars så nu måste jag titta.

/Bergo. 


..

..jag är så trött på folk som klagar på att de alltid är dem som måste ta intiativ till att man ska göra något, men sen när man försöker hitta på något att göra så är det alltid något fel.
Eller när man pratar med någon om att göra något och man alltid gör något hemma hos den och jag vill göra något hemma hos mig för att slippa ta mig någonstans.
JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET!!

Nu är jag upptinad igen...

... ja det var ganska kallt att rida idag men som tur va fick vi varm o'boy när vi hade en liten paus. Det värmde verkligen! Annars var turen jättemysig och sällskapet av hög klass. Om du någon gån ska rida islandshästar så rekommenderar jag verkligen Faxi Islandshästar. En tvåtimmars ritt med fika på mitten kostar 400 kr.
Min häst hette Skuggi och var jättesöt.

Här är en bild på
honom.

Puss B

Tidigt *Gäsp*

Okej det kanske inte är så tidigt men jag är väldigt trött, men nu ska jag och några sötnosar ut och rida islandshästar : )
Har aldrig gjort det så det kommer bli en ny upplevelse. Det är typ svinkallt ute så jag har hur mycket kläder på mig som helst, jag har dammat av mina gamla ridsaker och när jag gjorde det blev jag lite nostalgisk och sugen på att börja rida igen men jag tror inte jag har tid.
Jag hade planerat att åka klockan 10.04 men när jag vaknade hade jag fått sms från Zara som skrev att vi måste ta en tidigare buss och då var det bara att pallra sig upp och slå på datorn för att hitta ett nytt tåg men men vad gör man inte ; )

Nu måste jag fixa det sista för att sen ta mig ner till tåget.

// Lilla B

Onsdag.

När vi kom till Cicci igår så spelade vi Buzz, det var riktigt kul. Första omgången sög jag men sen fick jag revansch och vann : ). Sen bestämde vi oss för att se Hide and Seek.

Jag och Cicci hade sett den men det hade inte lilla Julia. Det var väldigt roande att titta på skräckfilm med Cicci och Julia, de satt nämligen med kuddar framför ansiktet igenom hela filmen. Sötnosar!
När vi skulle åka hem så var det Jättekallt så vi höll på att frysa ihjäl men tillslut kom jag i alla fall hem.
Tack för en mysig kväll!

Nu ska jag göra mig iordning för jag ska och fika med mamma, Andrea, Erik, Michaela och Lovisa i solna centrum : )

Pussar från B


Tisdag.

Hej alla sötnosar som har hittat hit!

Jag måste bara säga hur mycket jag älskar hösten och det mysiga höstvädret. Som idag när jag vaknade, det regnade och var jättegrått. Så jag kunde ligga kvar i sängen med mitt gosiga duntäcke och bara ligga och lyssna på regnet utanför. Jättemysigt!

Sen när jag väl kom upp ur sängen som vanligt aldeles för sent så satte jag mig med min dator framför tv:n (det bästa med att ha en laptop) och där fastnade jag. Precis när jag hade gett upp hoppet om att det skulle hända något så skrev en liten sötnos vid namn Julia till mig på msn och innan jag visste ordet om det så var det bestämt att vi skulle till Cicci och ha myskväll : )

Nu måste jag göra mig iordning för att ta mig ner till tåget och träffa Julia för att sen åka den långa vägen till åkersberga.

<3<3

En nästan helt vanlig måndag...

... ja det är ju trots allt lov så lite speciellt är det ju.

Idag har jag tillbringat dagen på gymmet tillsammans Cissi. Jag måste bara säga att jag är stolt över henne som övervann sin rädsla för gym : )

Nu på kvällen har jag, syster och Sarah varit på bio och sett High School Musical 3. Den är helt klart värd att se om man gillat de andra två filmerna. Zac Efron är hetare än någonsin, man kan ju inte tänka på annat under hela filmen.


Het Hetare Hetast

MIn syster håller på att hjälpa mig att designa min blogg lite personligare, det går lite långsamt men fint kommer det bli : )

/ B


Lördag.

Kvällen igår spenderades med att titta på Idol. Asså jag blir så trött på hysterin kring Johan Palm, han är inte bra överhuvudtaget och igår var han värre än någonsin. Sen skyller alla på att han är i målbrottet men om det nu är så kanske han skulle vänta med det här ett tag. Anna och Alice var grymma igår. Sen var ju båda Robin som vanligt bra och Kevin är ju bara helt underbar : ).

Idag har jag varit på gymmet, har nu äntligen köpt mitt gymkort. När man köpte kortet fick man en väska och en vattenflaska på köpet =D.
Ikväll ska jag bara chilla och titta på TV.

Nu ska jag åka och handla med mamma, jag ska köpa en Ben and Jerry's :D:D:D

Kramar från en utvilad B.


Lov.

NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV!

Höstlov!

Det är väldigt välbehövligt, nu ska jag ta igen förlorad sömn och bara göra roliga saker.
Förhoppningsvis ska jag, Zara, Frida, Emma, Linnea och Anna ut och rida islandshästar nu på lovet men det är ganska dyrt så vi får se.
Det sorgliga är att vi har historiaprov tisdagen efter lovet så jag kommer behöva plugga ganska mycket på lovet :(

Ikväll är det Idol, jag vet inte vem jag hejar på så jag hejar på alla =D.

Puss från en trött men glad B : )

Torsdag!

I morse var en sån morgon då man bara vill ligga kvar i sängen och sova, det vill man ganska ofta men idag var det värre än vanligt. Tur att det bara är en dag kvar till lovet!
Dagen började med matte vilket inte är kul alls men jag tyckte jag var duktig och jobbade ordentligt. Sen franska vilket tyvärr bara blir tråkigare och tråkigare men jag lyckades överleva det med. Efter lunchen var det samhällskunskap och det roliga med det är att jag FÖRSTÅR! : ): )

Nu ska jag snart träffa Linnéa på dansen, vi ska ta en fika innan veckans höjdpunkt; MUSIKAL. Musikal på Laisings Dansinstitut är det roligaste jag vet, alla borde få prova!
Det är dansen som gör att jag bara fortsätter när allt känns skit som nu, jag känner mig så trött på allt just nu men jag försöker inte känna efter så mycket. Det har jag lärt mig vid tidigare misstag.

/ En trött B.


Min nya Blogg.

Nu ska jag börja blogga (igen). Dagen idag har varit både bra och dålig så den har vägt upp och blivit en okej dag.
Det dåliga tänker jag inte skriva här, det vet dem som är berörda.
Men det bra var att jag fick MVG både på Naturkunskapprovet och på Samhällskunskapprovet : )
Jag blev riktigt förvånad, speciellt över samhällskunskapen. Jag firade med att köra slut på mig i gymmet, det var riktigt härligt.
Imorgon är det gymmet med Michaiela och sen är det MUSIKAL : )

Snart är det höstlov!
 //B

RSS 2.0