Börjar tröttna..

Nu har jag vaknat, tur att vi ställt om klockan så blev det lite tidigare. Som jag skrev tidigare så har jag fortfarande inte riktigt fått ordning på mitt liv och det här är en av sakerna, jag kan inte sova på nätterna så jag somnar runt fem och sover hela dagen. Jag börjar bli trött på det!!

Ordning.

Mitt liv börjar sakta men säkert ordna till sig igen. Jag har varit totalt ur balans på grund av många saker som pågår just nu i mitt liv. Jag är en person som behöver ha fasta punkter i mitt liv och nu under en tid har flera av dem inte funnits där och då fungerar inte jag. Allt är långt ifrån bra men som sagt så blir det bättre och bättre.
Jag har under den här tiden haft mycket tid för mig själv vilket gör att jag har haft många tankar snurrandes i huvudet som en virvelvind så stora delar av tiden har jag ägnat åt eskapism, verklighetsflykt, genom att ständigt titta på serier, filmer eller läsa böcker. Det är ett bra sätt att slippa tankarna och nedstämdheten som följer på dem dock kan man inte ständigt vara sysselsatt så jag har ändå hunnit tänka genom saker vilket har varit både positivt och negativt. Lite mer åt det senare faktiskt då jag nu på de punkterna är mer förrvirrad än innan. Jobbigt!
Aja nu blir det lite mer flykt från världen.

Ur balans..

Jag borde inte låta andra påverka mig på det här sättet men tyvärr har du lyckats. Är du nöjd? För en stund så har jag kommit ur balans och mitt stenansikte har ramlat av, det är inte många som lyckas med det och jag tänker inte låta dig njuta av min förtvivlan. Så nu är det dags att ta sig samman och låtsas att inget av det här betyder något. Det är nu raderat ur mina tankar precis som du tyvärr inte raderat ur mitt hjärta. På med pokeransiktet!

RSS 2.0