Sova.

Nu har Zara och Idunn åkt så nu var man ensam igen. Det är lika bra att säga godnatt innan det här inlägget blir ett deppinlägg som jag får ångra. För ångra är det enda jag gör så det är lika bra att inte behöva göra det över något så dumt som ett blogginlägg.

Lördag.

Hejohå vad tiden flyger iväg. Hann inte blogga när jag vaknade för det blev bråttom eftersom Linnea redan var i Täby Centrum. Vi shoppade, fikade och hade det allmänt mysigt. Köpte massa saker på rea på Gina Tricot, skönt med lite tillökning i gaderoben. Lägger upp bilder på det jag köpte senare ikväll eller imorgon.

Nu tänkte jag vara en duktig och snäll dotter och ta och laga lite mat, fast pappa får skala potatis för det är det värsta jag vet ;)

Senare ikväll så kommer två skitsnygga babes hit (Idunn och Zara) tänkte tvinga dem att kolla melodifestivalen och sen blir det en skräckis jag hyrt. Får se om vi blir rädda!

Puss!


Snart sova...

Kollar just nu curling finalen mellan Sverige och Kanada sen blir det till att sova första natten på det här efterlängtade lovet.

Puss!


Aniara.

Tvivlet är en syra som förtär
fler drömmar än vad drömmaren kan ge,
och endast genom miman kan vi då
vår drömbilds varma skönhet återse.
Jag konserverar däför det som passar:
allt som har tröstens färg och liknar livet.
Och var gång ångesten i skeppet tassar
och skräck och ängslan pinar våra nerver
serrverar jag av mimans drömkonserver.

- Harry Martinson Aniara

Looov.

Sportlov! Äntligen! Chill dag i skolan och nu jobb sen blir det att sova som gäller. Ska jobba vidare nu Ciao!


Godnatt.

Sova nu! Puss

25 februari

Mår lite bättre nu, har varit på dansen men jag dansade inte med tanke på mitt sträckta lår och hur jag mått de senaste dagarna. Kunde inte riktigt låta bli att dansa pyttelite bara, det var kanske inte så smart eftersom jag nu har ännu ondare i mitt lår.

Nu kollar jag på semifinalen i damernas curling Sverige mot Kina ser fint ut fast Andrea vill att jag ska hjälpa henne med någon form av uppsats i samhällsekonomi, hon tycker att jag ska se till att hon får MVG. Haha det tror jag inte ens jag kan lyckas med ;)

Puss! 

Tänkte ha en bild här men hittar ingen bra ni får klara er ;)


Guuuuuld!

Guld! Kan inte beskriva hur fantastiskt det kändes!  God natt!

OS-stafett.

Sverige ligger just nu tvåa i stafetten! Heja heja heja, nu har min OS-feber tagit fart igen. Haha! Återkommer efter det här!

Oj många utropstecken där men kan inte hjälpa det.


Zara min vän.

Sitter och pratar i telefon med Zara som i sin tur pratar med Ida i en annan telefon, det är inga konstigheter för oss. Snart är det skidstafett som gäller, tagga till eller hur Zara?

Puss.


En sjukling med ett dilemma..

Sjuk igen. Det känns som om jag blivit misshandlad med en stekpanna över hela kroppen, inte skönt. Funderar på att gå ner till affären och köpa en B&J's som tröst behöver även köpa andra saker som det råder brist på. Men jag vet inte om jag orkar men det behövs verkligen. Vilket dilemma!

Puss.


Fastnar inte på just nu.

Godnatt!

Ingen final för Sverige i skicross så nu får jag äntligen sova! godnatt!


OS-feber och skicross.

Vad har hänt med mig? Jag har typ fått någon form av OS-feber, nu har jag fastnat framför tvn som visar skicross. Jag visste inte ens vad det var innan OS men nu kan jag inte stänga av tvn. Tur att det inte är så långt kvar av OS så att jag kan få normala rutiner igen.


bild lånad av http://www.telegraph.co.uk/sport/othersports/winter-olympics/7289608/Winter-Olympics-2010-Michael-Schmid-wins-ski-cross-gold-at-Cypress-Mountain.html

Läsa och sussa, skönt.

Ingen medalj till Svenskorna i skidskyttestafetten men duktiga var dem ändå. Nu blir det läsa och sen sova.
Puss på er!

23 Februari.

Nu har Cissi varit här, äntligen må jag säga. Att det ska vara så fruktansvärt svårt att få umgås med den kvinnan, men som sagt nu har jag fått träffat henne idag. Vi åt semlor och drack te till en Wallander-film mycket mysigt var det. Nu har Cissi lämnat mig för att ha en date med Kafka och jag sitter här och kollar på skidskytte. Heja Sverige!

När det är klart blir det att kasta sig in i Emily Brontë's Wuthering heights, ska ha läst trettio sidor till imorgon. Det ska nog bli bra, trots den här hemska huvudvärken jag har.

 

Puss!


!

Kom på en till sak, jag tycker ni är lite dåliga på att kommentera här på bloggen! Så kommentera mera!




Mitt liv om 10 år.

Jag blir galen, varje gång jag sätter mig för att skriva något intressant som jag tänkt på länge så bara försvinner det. Det är alltid så, det gäller allt. Jag sätter mig ner för att skriva en uppsats och alla tankar bara försvinner. Jag måste börja skriva ner vad jag tänker på för det här gör mig galen.

Något jag kom på nu när jag satt och kollade på Sex and the city är att så vill jag också leva, det vore helt underbart. Det behöver inte vara i New York eller i USA överhuvudtaget, hela grejen är bara all shopping, snygga skor, caféer, utekvällar, vänner och snygga killar. Så vill jag leva när jag är vuxen! Det är bara att börja spara pengar, plugga ordentligt och skaffa ett jobb med skyhög lön. Det kan väl inte vara så svårt, eller?

Puss!


Godnatt!

Silver i stafetten :)

Nu ska jag få och lägga mig så jag kommer upp imorgon. Funderar på att ta en tidigare buss så att det finns en möjlighet att komma i tid eftersom sl inte har fattat att det blir vinter i Sverige.

Godnatt puss!


Äntligen..

Har försökt att komma in på bloggen länge nu men blogg.se har inte jobbat med mig.

Mår lite bättre idag, har dock fått en vagel under ögat och den gör ont och är ful. Skola imorgon är planen vi får se om jag mår så pass bra att jag orkar hålla mig till planen. Jag brukar ju vara rätt dålig på att hålla mig till planerna men det som talar för att jag ska lyckas imorgon är att vi bara att har en lektion, börjar 10.00 och slutar 11.00. Super skönt!

Mår jag bra så blir det träning med Linnea imorgon, jag känner att det behövs!

Nu är det snart sprintstafett final så det är bara att heja på Charlotte Kalla och Anna Haag och förhoppningsvis har vi två nya medaljer innan jag går och lägger mig :)



Min katt tog över min dator igår, han är knäpp men söt.


Sjuk.

Mår blää idag! Jag vet inte vad som hänt men jag känner mig typ halvdöd och har precis sovit i fem timmar men mår fortfarande pyton.
Nu blir det OS resten av kvällen så får vi se hur jag mår senare.

Puss


:D

Oj det var ett tag sen!

Det blir bara ett kort inlägg för jag tänkte ta och sova nu, kommer tillbaka imorgon!

Puss!


Morning.

God morgon!

Vaknade utvilad för en gång skull, mycket skönt! Snart ska jag göra mig i ordning och åka in till stan för lunch med Linnea och sen fika med några andra brudar. Sen blir det polismuseet i en timme och därefter direkt till dansen. Efter dansen så bär det av till tibblehallen för stockholmsderby mellan Täby och AIK. Jag är supernervös, vinst kan nämligen leda till fortsatt serieledning.

Aja det är i alla fall dagens planer.

Puss!


Trött.

Hemma igen!
Yogan gick bra fast jag hade en dålig matta så jag bara gled runt så det var inte kul. Nu har jag fått i mig lite mat och slagit mig ner i soffan med min knäppa familj som har fått för sig att jag pratar mycket. Var har dem fått denna befängda idé? Jag vet inte. Vi kollar i alla fall på OS och om det går bra för svenskarna så blir det rätt sent ikväll men jag har sovmorgon länge imorgon. Hög mysfaktor på det!

Här kommer en bild på en omysig och inte snäll person.

 

Yoooga

Nu är det dags för yoga med Linnea :)

Puss!


Borde verkligen ... äh!

Hemma! Borde plugga men så blir det inte, Cissi kommer snart och jag måste Catch up some gossip with her. Plugg blir det sen ;)

Puss. 

Dags för skola.

God morgon!

Tänkte bara fixa ett litet kort inlägg innan jag beger mig till skolan. Engelska, Rättstaten och samhället och Dans är det som gäller i skolan så det är rätt chill.

Nu måste jag göra mig i ordning så jag inte missar bussen.

Puss på er!


Semlor och OS-guld = Sant

Väntat länge? Nej jag bara skoja, haha.

Bilkörningen gick bra dvs jag var nöjd med mig själv, mitt sätt att tolka att det gick bra. Mammas sätt att tolka det på var att bilen var hel när den kom tillbaka. Båda stämmer men jag förstår inte varför min mamma tror att jag skulle skada bilen ;)

Träningen var jobbig, kanske det som är tanken med träning, men jag hade dessutom huvudvärk igenom hela passet. Det var inte så roligt. Sen var det hem och äta lite mat, mamma hade gjort hemmagjorda semlor som bara stod och väntade på mig i kylen. Mammas semlor kan vara något av det bästa som finns, jag tycker inte om mandelmassa men när mamma gör den själv så är det supergott! Tack Mami för att du orkade fixa semlor istället för att köpa dem och allt detta besvär bara för min skull!<3

När jag fått i min semla var det dags för en av mina favorit tv-sporter nämligen skidskytte (det är mina norska gener som spökar tror jag ^^) dock var det herrarna så jag hade inte några förväntningar alls. Jag bara antog att det inte skulle gå bra men tji fick jag när Björn Ferry lyckades ta sveriges tredje OS-guld i skidskytte någonsin. Åh det var så spännande! Jag satt och hoppade i soffan av spänning. Det är det jag älskar med den sporten att allt kan hända.

Aja nu är klockan verkligen sussatime! Puss på er!


Tillbakavänt mitt liv.

Tillbaka igen med nya krafter efter allt som hänt på sistone, men som man säger.... tänkte vara lite finurlig med ett trevligt ordspråk eller citat  men kom inte på något för tillfället.

Aja nu ligger jag och lyssnar på Winnerbäck och myser. Snart kommer pappa hem från jobbet och då är det dags att övningsköra lite och sen är det core med Linnea. Det är planerna, återkommer senare med uppdatering om hur det gick ;)

Puss


Paus.

Hej.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men mitt liv är lite upp och ner vänt just nu. Jag ska försöka få rätsida på mitt liv så återkommer jag till bloggen sen.

/H

hmm...

Jag sitter här med Zara och väntar på att Paradisefinalen ska börja. Vi hade lite tråkigt och det resulterade i detta:





Neej, vi är inte diagnostiserade med någon psykisk sjukdom.

Nu ska vi kolla two and a half men tills Paradise börjar!

Puss!


Datorn - hon eller han?

En lärare i datorkunskap lät en grupp manliga och en grupp kvinnliga elever fundera på om en dator är en han eller en hon och ange fyra skäl till sin slutsats.

De kvinnliga studenterna slog fast att datorn är en han:

* Det första skälet var att man måste starta upp dom, tända dom.
* Det andra skälet var att dom bär på en massa information men ingen tolkning.
* För det tredje så antas dom hjälpa en med att lösa problem men hälften av tiden är det dom själva som är problemet.
* Och för det fjärde så är det så att man väl fastnat för en så inser man att om väntat lite till hade man kunnat få en ännu bättre.

Killarna däremot sa att det råder inget tvivel om att datorn är en hon:

* För det första förstår ingen utom vår herre deras inre logik.
* För det andra så är det språk dom använder till varandra obegripligt för alla utomstående.
* För det tredje så lagrar dom i minnet minsta fel man gör och plockar fram det förr eller senare.
* Och för det fjärde: om man till sist fastnat för en så går halva inkomsten åt till att köpa tillbehör.

Så vad säger ni, är datorn en tjej eller kille?

Andra Februari.

Hemma!

Inte en så händelserik dag, rätt seg faktiskt. Men det är ju grymt skönt med en så kort dag. Nu ska jag snart ner till Cissi, vi ska baka något men vet inte riktigt vad. Det blir säkert något mumsigt!

Sen blir det Paradise final med Cissi och Zara!


Puss!

P.S. Folk tycker att mitt hår börjar bli grått, dags att färga kanske? hmmm... men det är väl inte grått?


God morgon...eller i alla fall morgon.

God morgon!

Eller det kanske är att ta i, det är i alla fall morgon men som jag känner mig så skulle ja verkligen behöva sova några timmar till. Jag kunde inte somna så jag låg och vände och vred på mig hur länge som helst igår, det var inte kul.
Planerna för dagen är inte så många, jag ska till skolan och gå på mina två lektioner. Det är det som är planerat för tillfället, sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag göra mig klar så att jag inte missar busssen när jag för en gång skull är uppe i hyfsad tid.

Puss!

Natti natti

Paradise slut, Greta och Andreas fick tyvärr lämna hotellet. Aja nu ska jag skicka hem Cissi och sen ska jag sova!
Komma i tid imorgon är min plan, det borde jag lyckas med eftersom jag inte börjar förrän 10.00.

Godnatt! Puss!


Noooooooooooooo!

Det hände just en mycket sorglig sak. Jag gjorde i ordning en kiwismoothie, jätte mumsig var den men efter några klunkar så började det klia i halsen och mina läppar började svullna upp. Jag som älskar kiwi! Nu sitter jag här utan min smoothie och med läppar som är lika stora och fula som en viss äcklig bloggerska!
Blä!

Innebandy sen Paradise.

Har precis kommit upp ur jacuzzin mycket mysigt. Nu sitter jag och kollar på innebandy på Tv4 sport. Falun - AIK, kan bli en riktigt spännande match eftersom falun behöver vinna och AIK är inne i en liten formsvacka. Försöker ringa Cicci som är i Tänndalen men hon svarar inte.

Snart kommer Cissi för att kolla Paradise :)

Puss!


Morgon.

Gick jag och la mig i tid igår? Nej. Kom jag upp i tid idag? Nej.

Jag blir så trött på mig själv!

RSS 2.0