............

ojdå en vecka har gått sen sist, jag har verkligen inte kännt för att skriva något. Mycket skit har hänt men även mycket bra saker men jag tänker inte ta det nu.

Jag hade tänkt sova nu, jag lovar att skriva ordentligt imorgon.
¨
<3


Tänk om livet vore enkelt..

Nu har jag städat klart huset och det ser ut som inget har hänt. Tänk om man så lätt kunde städa undan saker som man inte vill ska finnas.
Jag vill just nu bara låtsas att jag inte hörde det du sa och bara fortsätta som om jag inte visste något. Men det fungerar inte jag har försökt med men det gnager i huvudet och det slutar med tårar. Vad förväntas av mig nu? Jag vet verkligen inte vad jag ska göra.  Snälla någon säg vad jag ska göra!


...






Jag kan inte tävla mot dig.






MysMys

Efter en segstartad dag så träffade jag Mika i centrum. Vi åkte hem till mig och nu har vi precis ätit. Snart ska vi ner och möta Julia för att sen äta chokladdoppade jordgubbar : )

<3


En sliten B.

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och läsa lite sen ska jag sova. Jag ni läste rätt! Jag ska sova klockan 22.00 på en fredag.

EGO

Nu sitter jag här helt slut, det var nämligen fest här igår. Vad som hände på festen tänker jag inte ta upp här men som jag skrev så är jag helt slut så ni kan nog dra lite egna slutsatser. Det var i alla fall väldigt trevligt mestadels av tiden och jag hoppas att ni som var här hade det lika trevligt som jag.

Jag tänker fortsätta att ligga under mitt duntäcke på soffan, dricka cola och tycka hemskt synd om mig själv eftersom ingen annan gör det.
 
Jag avslutar mitt egoinlägg med en bild på moi dock i bättre tillstånd än vad jag har nu...

<3

Härligt, härligt men åh så segt

Nu sitter jag i skolan igen, supertrött. Jag väntar på Emma och Linnea vi ska göra ett arbete om fosterutveckling.

För övrigt så känns det som det kommer vara en grymt seg dag, lite jobbigt att känna så redan innan den första lektionen har börjat. Aja ska vara lite mer positiv, det är ju faktiskt sista dagen innan 4 dagars ledighet. MUMS säger jag bara ;)

Nu måste jag gå och leta efter mina försvunna kamrater!

PUSS

tisdag.

Idag har jag varit duktig, jag har skrivit en läslogg och pluggat till historieprovet jag har imorgon. Jag vet verkligen inte hur det kommer gå, väldigt skrämmande.
Imorgon är sista dagen innan långhelg ska bli skönt men det lär bli en hel del plugg!

Jag sitter och kollar på House och det har jag tänkt fortsätta med. Puss på er!

i skolan

JAG ÄR EN TRAGISK MÄNNISKA. Jag sitter kvar i skolan trots att vi har slutat, pinsamt värre ;)

Nationella provet i matte gick helt okej och i övrigt har dagen varit suuuuuuuuuuuperseeeeeeeeeg men snart är den över. Nu måste jag skynda mig till bussen, bloggar mer hemma!

<3

Jag känner mig lycklig!

Dagen idag har varit alldeles alldeles underbar.

* Jag har gjort mina franska nationella och det kändes som om det gick bra.
* Jag har varit på ansiktsbehandling, mycket skönt!
* Jag har faktiskt tagit tag i något och pluggat lite idag.
* och bäst av allt AIK vann mot Djurgården!!

Självklart skulle dagen inte varit så här underbar utan alla mina härliga vänner, tack för att ni finns!

<3


?!?!

Förlåt för att jag inte skrivit något längre inlägg i helgen men jag har varit så ledsen/arg/förvirrad så risken att jag skulle skriva något som jag skulle få ångra var alldeles för stor.

Nu är jag i alla fall lite mindre ledsen/arg/förvirrad och jag sitter i min säng. Ska sova väldigt snart, är supertrött! Tur att det är så kort tid kvar innan sommarlovet. Fast ibland önskar jag att det var mer tid eftersom jag har så många saker som ska vara klara (DUM HELENA SOM SKJUTER UPP SAKER IN I DET SISTA!) inom en vecka. Det kommer bli lite panik men det har väl ingen dött av?
Mitt i denna panik är det även planerat att jag ska få lite sömn och kanske till och med vara lite med mina vänner, inte bara vara som en robot. Vi får väl se hur det går!

Jag känner behov av att få utlopp för mina känslor men det ska jag inte få här. På med masken, ridån går upp!

Godnatt på er!

Tack för upplysningen!

Om jag hade vetat att det var så här du kände, tror du då att jag inte skulle göra något åt det? Då vet jag vad du tror om mig i alla fall och det är inte kul att mina vänner har den bilden av mig.

SNÄLLA!

Snälla berätta för mig vad jag har gjort dig, jag vill verkligen veta!

LA VOIX

Ikväll är det Eurovision Song Contest. Jag har äntligen tagit reda på vad det är Malena sjunger, lite svårt att höra ;)

Can you keep a secret 
Can you keep a secret
I'm in love with you
Can you make a promise
Can you make a promise
Stay forever true
Then I'm forever yours




Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix

Tell me what you're feeling
Tell me what you're feeling
I just wanna know
Tell me what you're dreaming
Tell me what you're dreaming
Let your feelings show
Stay and don't let go



Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix


J'entends la voix
La voix


HEJA MALENA!!!






Äventyr i Täby!

Förlåt för sen uppdatering men jag var hos Linnea i den stora "staden" Brottby. Vi fick sen för oss att åka och träffa en (estet)kille som heter Max. Linnea har smsat med honom ett tag. Vi skulle ses vid rösjön där några andra estetare skulle grilla. Det var svinkallt men väldigt trevligt! Linnea försökte få alla att tro att jag hette Barbro men hon lyckades inte så bra, jag kommer förbli Barbro bara för henne ;)
Vi åkte sen hem till mig och somnade rätt snabbt.
Äventyrssugna?

Nu har Linnea åkte hem och jag ska sätta igång att plugga så jag kanske kan blir klar med lite av alla restgrejer jag har att göra.

<3

Va, kan man skaka grädde?!

Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget! Nämen oj där var det problemet löst.

Efter skolan blev det en liten tur till centrum men sen så drog jag och Linnea hem till mig. Vi pluggade faktiskt lite och det känns bra att ha börjat i alla fall. Sen fastnade vi framför Top Model och Sex And The City och då förstördes vår pluggkänsla.
Jag har hittat mitt kall i livet, jag ska bli pannkaksvändare, det är min dolda talang. Jag är bara bäst på det.
Pannkakorna blev supergoda tack vare Linneas vispning.
Nu har Linnea åkt hem och jag sitter och kollar på Stockholm Arlanda. Ska nog sova tidigt ikväll är supertrött!


Just det! Det var en idiot till gubbe som tyckte att det var helt okej att backa utan att titta i backspeglarna. Allt slutade med att han backade på vår bil och det blev en stor buckla. Okej, det kanske inte var så farligt men det var en traumatisk upplevelse i mitt liv, ha medlidande för guds skull!

<3


Skolan...

Sitter på en av skolans datorer, asså jag sitter inte på datorn utan jag sitter och bloggar på en av skolans datorer. Så nu var det lilla tolkningsfelet utrett.

Jag borde egentligen vara på mattelektion nu men jag orkade verkligen inte vara kvar på lektionen så jag drog med mig Linnea och nu sitter vi här.
Snart har jag franska och vi ska gå igenom våra nationellaprov men jag har inte gjort alla så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det blir nog bra.

Sen är det samhällskunskap (eller inte? Ingen som riktigt vet.)
När skolan är slut ska jag och Linnea hem till mig för att plugga (?!) Vi får väl se hur det går. Vi ska också äta pannkakor, mycket mumsigt.

Nu ska jag återgå till att vara social med Linnea.

Puss så länge!


Det borde vara ett måste..

Ni vet när de varnar känsliga tittare för våldsamma scener. Jag tycker att de borde börja varna känsliga tittare för sorgliga scener när de inte gör det så slutar det som det har gjort nu med att tårarna bara rinner och dem vill inte sluta. Inte ett kul sätt att avsluta en förövrigt mycket bra dag.
Okej det behöver kanske inte varna på alla Disneyfilmer (ja, jag börjar gråta till flera disneyfilmer) men de ska i alla fall varna på serier som Grey's Anatomy, jag har börjat gråta alla de senaste avsnitten.

Nu ska jag fortsätta gråta och titta på Grey's.

<3


Shopping på hög nivå :)

Jag har haft världens underbaraste dag. Jag är verkligen superglad!

Okej, dagen började inte så bra eftersom vi hade matte nationella men sen började det roliga. Jag och Linnea tog oss in till stan där vi gick runt och kollade på allt möjligt trevligt. Det blev lunch på Sandy's, mycket gott!
Nu är pengarna på mitt konto nästan slut men inte lika slut som pengarna på Linneas konto ; ) Men jag köpte  massa trevliga saker. Ett par jeansleggings från Gina, en kjol från Gina, ett rosa linne från HM, ett par jeans från Weekday och ett par race marin skor från Stadium.
Linnea köpte ett par superdupersnygga skor på skopunkten : )

Tack för den här superdagen, SnuttePlutteLinnea!

<3


ESC semifinal, spänningen stiger!

Jag har precis ätit en middag som jag själv (nästan) lagat. Mycket god om jag själv får säga så :)

Ikväll är det semifinal i Eurovision Song Contest och jag som är rätt schlager av mig kommer självklart sitta bänkad framför tv:n. Vi får hoppas att Malena lyckas ta Sverige till final. Det råder delade meningar men hoppet är det sista som lämnar i alla fall mig.


Imorgon är det nationellt prov i matte, mitt favortitämne NOOOT.
Men det är en kort dag och efter provet ska jag och Linnea åka in till stan, vi ska shoppa och fika. Det ska bli supermys!


<3

onödig frånvaro eller inte, det är frågan

Jag hade ju bestämt mig för att inte få onödig frånvaro men jag försov mig och bestämde mig snabbt för att hoppa hela dagen eftersom jag fortfarande är sjuk. Jag vill inte vara sjuk så jag tar den här dagen som en vilodag så jag kan göra nationella imorgon. Då är det väl inte onödig frånavaro??

Sjuk, sjukare, Helena

Skolan gick rätt fort idag och när jag kom hem så var jag så trött. Naiv som jag är så tänker jag att jag kan lägga mig på min säng och bara vila lite. Ni kan ju gissa vad som händer! Tre timmar senare kommer pappa och väcker mig genom att säga att han tycker att jag ska gå upp och äta middag.

Jag sov i tre timmar märks det att jag är helt slut??

Nu är jag i alla fall uppe och jag är fortfarande lika trött så jag tror att jag ska gå och lägga mig igen snart. Jag som hade tänkt plugga men jag orkar verkligen inte just nu. Jag är jätteförkyld men jag måste verkligen gå till skolan och inte få massa onödig frånvaro. Vi får väl se hur det går?

<3


Dansshow

God morgon!

Jag ska snart ha dansshow så jag måste duscha och sen kommer min personliga make-up artist (och kära vän Cicci). Hon ska nämligen sminka mig lika bra som hon sminkade mig i fredags :)

Men nu måste jag gå och duscha innan hon dyker upp.

puss på er!


Det blev genast lite bättre

Det blev ett bra resultat så nu mår jag lite bättre! 2-0!

Nu kanske det är dags att byta om från pyjamas, det är bara jag och mamma hemma ikväll så hon kanske kan slippa äta middag med en slöboll!

<3

Jag är en sjukling, tyck synd om mig!

Nu är jag tillbaka!

Den här veckan har varit lite lätt stressig och det har inte funnits så mycket tid till annat än skola i princip. I alla fall här kommer en liten sammanfattning.
I onsdags fick jag se Brottby för första gången i mitt liv. En stor händelse! Nej jag bara skoja men jag hade en mycket mysig eftermiddag/kväll med Linnea. Tack för det Snutte!

Torsdagen spenderades med Zara, Joel och Lina hemma hos Lina. Vi så på Mean girls och hade det ällmänt trevligt.

Igår var det dansshow och jag var supernervös eftersom jag så sent som i torsdags fick reda på att jag skulle sjunga två låtar varav en helt ensam. Joel, Zara, Frida, Linnea, Mika, Cicci och halva släkten satt i publiken och det gjorde inte saken lättare ;) Men de verkade rätt nöjda efteråt så jag tar det som ett helt okej betyg. Emma var också superduktig men det var ju ingen nyhet!
Efter showen åkte jag med Zara, Frida, Linnea, Joel och Salinas hem till Zara för att ha filmkväll. Jag var så grymt trött så jag skrattade mest hela kvällen trots att det var en enormt dålig film (Salles fel!). Jag åkte hem för att sova istället för att sova hos Zara, vilket var väldigt tur för idag vaknade jag 14.30 med en täppt näsa och mycket tjock hals. Detta känns inte så bra eftersom jag har en dansshow till imorgon.

Nu sitter jag och kollar på AIK - Häcken och snörvlar. Inte så kul alls för jag är grymt trött och skulle lätt kunna sova lite till. Men om det blir ett bra resultat så kanske dagen blir lite bättre.
Aja jag ska återgå till mina popcorn och att tycka synd om mig själv!

Hoppas allt är bra med mina beeebisar!

<3

Så lätt blir ni inte av med mig..

Jag skulle bara meddela att jag lever! Jag ska bevisa det med ett långt inlägg på lördag.

Tidig kväll...

Klockan är inte ens 22.00 och vi.. eh jag har både hunnit plugga klart och ta mitt långa härliga bad. Det är rätt skrämmande, jag vet inte hur det gick till.
Nu ligger jag i soffan och kollar på Arsenal - Manchester United på Tv6. Jag kan dock inte riktigt koncentrera mig på själva spelet så länge Christiano Ronaldo är i bild men jag har i alla fall förstått att det står 0-2 d.v.s. Att det ser illa ut för Arsenal.
Nu ska jag gå och lägga mig och göra lite nytta genom att läsa lite i min bok istället för att ligga här och dreggla över snygga människor.



Apropå ingenting, varför ska folk prata i koder och vara allmänt kryptiska? Det gör mig nyfiken!¨

<3

Jag vs Jag

Jag jar prov i naturkunskap B imorgon och jag har inte börjat plugga så jag tror det är dags nu. JAg tänkte börja för ett tag sen men jag fastnade här. Nu ska jag i alla fall ta tag i det här, jag har till och med mutat mig själv med ett långt varmt bad. Det var ett erbjudande jag bara inte kunde tacka nej till! Så lätt var det att övertala mig, jag tror jag är för smart för mitt eget bästa.

Nej jag är inte schizofren, hur kunde du ens tänka något sådant om mig.


God morgon!

Nu har jag ätit frukost och insett att jag har rätt bråttom, jag har lovat Zara att ta den tidiga bussen. Så jag måste skynda mig nu.

Puss på er!

Back on Track

Mycket skönt att vara tillbaka och få träffa alla underbara människor igen. Jag började dagen med att fika med Zara på McDonalds, myspys!
Sen var det nationellt prov i franska, uppsats, det säger väl allt. BLÄ!

Resten av dagen gick rätt fort och avslutades på corner med alla sötnosar. Jag tror verkligen de har saknat mig för de var extra elaka mot mig idag, vi har en rätt speciell relation men det är sött!

Eftermiddagen har jag spenderat med att sy lite grejer till min dansshow som är på fredag och söndag. Jag är verkligen supernervös men det ska bli sjukt kul. Jag lägger upp bilder på allt jag ska ha på mig när allt är klart.

Nu ska jag kolla Cityakuten, project runway och kanske möjligtvis (läs: absolut inte) plugga naturkunskap.

<3<3

God Natt alla filurer!

Nu ska jag kolla på Van Veeteren - Fallet G. 

Lite egopics ; )







Söta lilla jag :)

<3

Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en seg bilresa hem. Jag var inte lika ledsen i morse som jag var igår men jag vill bra gärna tillbaka dit på en gång. Någon som kan det där med telepati?

Väl hemma så fick jag se mitt rum som är nymålat och det har blivit superfint, jag är verkligen supernöjd. Det kommer upp bilder när allt är klart.
Jag är mitt inne i en nostalgitrip (eller något sådant) jag tittar på Pippi Långstrump på de sju haven. Dock så är jag tvungen att blanda Pippi med Ishockey eftersom min bror har kontrollen till TV:n. Funderar på om jag ska hoppa på honom och sno det men jag tror jag är för trött för att röra mig från den plats i soffan jag sitter i just nu. Det är ett STORT problem!

Imorgon blir det tillbaka till verkligheten, jag hoppas att jag inte missat så mycket. Det ska bli skönt att träffa alla igen, jag har SAKNAT dem en massa mycket!!!!

Aja nu ska jag se hur det går för Pippi.

<3

snyft...

Jag är verkligen ledsen för att jag inte uppdaterat på länge men jag har försökt ta tillvara på den lilla tid jag får här varje år. Nu är tiden slut här och jag måste slitas ut ur min drömvärld för att skickas in i verkligheten igen. En verklighet som jag inte vill tillbaka till. Tårarna har börjat rinna av och till idag, jag vet att det kan verka töntigt men that's who I am.
Jag vill bara vara kvar här, det finns inga bekymmer här och att slungas tillbaks ut i problemen är inte lockande alls.
Funderar på om jag ska ta tag i en pelare inne i huset och vägra släppa när de andra ska åka, det kan funka men då kommer nästa personer som bo här få en främling till inneboende utan extra kostnad. Ganska bra deal, va?

Nu rinner tårarna samtidigt som jag sitter och skrattar åt hur patetisk jag är.

God natt!

RSS 2.0