Jag mår lite konstigt...

Det blev till att träffa Linnea igår, jag fick även träffa hennes ex och hans kompisar. Vi kollade på film och segade, det var rätt mysigt. Sen fick jag skjuts till busshållsplatsen av Linnea. Hon var en riktigt bra chaufför ;)

Idag har jag träffat Cissi (media-cissi som några känner henne som), vi tog det väldigt lugnt och bara snackade skit som vanligt. Sen var tanken att jag skulle med Zara på spinning men så blev det inte av vissa anledningar...
Så istället så har jag bara legat hemma och spelat the Sims.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen Röd Drake och sen blir det lite mer the sims.


<3

I'm back..

..on track!


Lång paus blev det men nu är jag tillbaka. Just nu sitter jag och lyssnar på Britney's Piece of me medan ´Mika springer runt och städar. Det tycker jag är rättvis fördelning.

Snart bär det av till Täby centrum för lite shopping dock inte för min del för jag är pank men Mika som är en rik filur ska shoppa och jag som är den snälla vännen ska följa med som smakråd. Jag tror jag tänker tvinga mika att bjuda mig på en fika som tack för besväret ;)

Ikväll ska jag vara hemma och spela The sims 3 som äntligen fungerar. Jag kommer antagligen vara okontaktbar. Fast just det jag hade snackat med Linnea om att vi skulle göra något så vi får väl se om det blir något The sims för min del... Linnea är nästan lika kul som the sims så det spelar mig inte så stor roll ;)

Puss på er!

RSS 2.0