Paus

Kommer inte bli några inlägg från mig på ett tag, saker och ting är inte som det ska. Skriver när allt ordnat sig igen.

Usch, fy och blää

Fytusan va jag är trött! Jag vill inte alls gå till skolan idag, jag vill vara hemma och sova. Kunde inte somna i natt så jag har inte sovit speciellt många timmar men jag är i alla fall uppe nu så jag känner mig duktig. Har fortfarande ont i kroppen, lite jobbigt. Nu måste jag duscha om jag ska hinna.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Tigerbalsam

Har ont i hela kroppen så nu blir det total behandling men tigerbalsam så får vi hoppas på att jag inte har ont imorgon. Jag älskar och hatar tigerbalsam eftersom det hjälper mot det mesta men det får mig att gråta, jobbigt läge va?
Hatkärlek!

Söndagsångest!

Ojojoj va jag är dålig!
Har haft en mycket trevlig helg. Igår var jag hemma hos Emma på Resarö och åt en mycket god middag tillsammans med trevligt sällskap, sen blev det utgång. Vi gick till Entourage och av åtta personer så slutade det med att jag och Idunn var sist kvar men sjukt kul hade jag hela kvällen. Detta märktes idag kan man lugnt säga.
Idag blev det innebandy, det blev vinst idag så jag är nöjd. Sen blev det att träffa Idunn. Men imorgon börjar skolan igen så just nu är söndagsångesten hemsk! Men det är väl bara att bita ihop, tjugo veckor kvar sen kommer det vara en helt annan ångest som gör sig hörd. Vad väljer man, Pest eller Kolera?
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så jag har en chans att lyckas komma upp till skolan imorgon!
Puss!

Imorgon är en annan dag :)

Tittade på filmen World Trade Center men orkar inte se klart den, för hemsk tycker jag. Nu tänkte jag i alla fall ta och gå och lägga mig, det är ju en dag imorgon också. Godnatt på er!


Hittade en söt bild på Liza som jag bjuder på dock såg jag knäpp ut men det ordnade jag ;)



Storvreta - Täby

Dålig uppdatering idag men jag har inte haft tid.
Åkte till Uppsala med Cicci och min syster, vi åkte med SJ och kom fram i tid vilket jag verkligen inte trott vi skulle göra med tanke på hur mycket det snöade men lite tur ska man ha ibland ;-) Vi hade en väldigt trevlig dag dock blev det inte ett så trevligt resultat i matchen då Täby tyvärr förlorade. Det får bli nya tag i matchen på söndag helt enkelt.
Det är alltid skönt att få komma iväg även om det inte är varken länge eller långt bort så det här var en lagom liten utflykt.
BILD TAGEN FRÅN CICCIILIAS BLOGG (Förlåt Cicci för att jag snor din bild men kände att jag behövde en bra bild)
Nu kollar jag på film, hörs sen!

Sova.

Nu har det blivit dags att gå och lägga sig. Planerna för imorgon är att åka till Uppsala med Cicci, det är nämligen innebandy där imorgon. Storvreta - Caperiotäby, spännande match. Jag får se hur mycket jag hinner blogga då.
Puss och godnatt!

Filip och Fredrik

Nu har jag varit i stallet med min syster, det blev också middag hos farmor och farfar. Men nu är jag i alla fall hemma igen. Jag är supertrött och kommer nog gå och lägga mig rätt snart. Hann se lite av Filip och Fredriks årskrönika men måste ta och se hela så kanal5 play kommer nog få sig ett besök snart :-)
Söta små pojkar där!

Iväg igen!

Nu är jag hemma från centrum, blev en lunch på Sawadee (stavning?) med Liza. Mycket mysigt!
Har pysslat lite med min design nu, den är ganska enkel fortfarande men jag var trött på det gröna jag hade. Headern är det Cicci (http://cicciilia.blogg.se/) som har gjort det är även hon som fotat och sminkat mig :-) Grymt duktig är hon!
Nu ska jag åka med min syster till stallet och hälsa på hästarna, tänkte även fota lite så det kanske kommer några bilder här i bloggen sen.

Uppe med tuppen... Eller i alla fall i tid!

JAG LYCKADES! Jag kom upp i tid men nu är jag så jävla trött så jag vet knappt vad jag heter ;-) Nu ska jag i alla fall träffa Liza i centrum och sen får vi se vad som händer. Puss!

Natti natti!

Det blev riktigt trevligt trots de oklara planerna, träffade Idunn och vi åt chokladfondue och kollade på mina gamla dansshower sen kom Cissi förbi en stund också. Idunn var tvungen att dra rätt tidigt för stackaren ska jobba imorgon/idag. Nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon måste jag upp för jag ska vara på ett ställe klockan 11 och med tanke på hur min dygnsrytm är just nu så är det tidigt för mig. Jag har i alla fall satt ett alarm och sen har jag sagt till min kära mor att väcka mig så det ska nog gå bra. I och med att jag bloggar med telefonen så lyckas jag inte ladda upp någon bild så det får bli ett tråkigt bildlöst inlägg igen... Sorry!

Fel dygnsrytm..

Det gick inte så bra för mig, lyckades somna runt 6 och vakna nu. På måndag är det dags att ställa klockan på 8 och efter det blir det 7, jag fattar inte hur det ska gå till.
Aja vi lär ju märka det på måndag.
Planerna för dagen/kvällen är väldigt oklara eftersom jag inte får tag i Idunn som det var tanken att jag skulle träffa men det finns några backup planer så det blir säkert bra.
Puss!

God Natt!

Nu har jag kommit på vad som krävs för att jag ska gå och lägga mig.. Det behövs bara att jag skrivit ett rätt långt blogginlägg som helt plötsligt försvinner, då blir jag trött! Nu blir det sova istället!
God Natt!

Nu ska jag verkligen sova ;)

Hahaha hittade inlägget :D
Jag har som ni ser fortfarande inte gått och lagt mig, jag kan inte förstå varför. Jag sitter liksom och kollar på en repris av Maria Wern hur givande är det på en skala mellan 1-10? Jag skulle säga ungefär 0..
Men ändå så sitter jag kvar här och glor, jag fattar inte hur det kan bli så här ;-)
Något som är lite kul är att i Maria Wern så är en av skådespelarna en kille som jag var grymt kär i när jag var liten. Anastasios Soulis. Jag kommer ihåg när jag och min kompis kollade på Den Bästa Sommaren om och om igen bara för att han var med ;)
Lite äldre nu men fortfarande rätt söt ;)

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja jag gjorde massa nya saker

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej som vanligt inte..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Nej

4. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja jag vill ha ett bra år, vilket inte 2010 var..

5. Vad var din största framgång 2010?
Jag blev en bättre människa :)

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och kaffe

7. Vad önskar du att du gjort mer? 
Tränat och pluggat

8. Vad önskar du att du gjort mindre?

Spenderat pengar..

9. Hur tillbringade du nyår?

Med nära och kära

10. Vem saknade du?
Många personer

11. Finns det någonting du ångrar med 2010?
Jag ångrar inget jag gjorde men mycket som jag inte gjorde

12. Första eller andra halvan?

Ingen av dem.

13. Hur tror du 2011 blir i sin helhet?

Jag hoppas det blir ett mycket bra år! :D

 

14. Var du utomlands något år 2010?
Ja jag var på Kreta och hade det underbart med Linnea :)

15. Vad var det bästa och det sämsta med år 2010?
Bästa: Ingen aning
Sämsta: hemskt mycket plugg, stress och fruktansvärt många bråk med alla.

16. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
3 juni då mina underbara vänner tog studenten!

17. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk mest hela tiden.

18. Bästa köpet?

Resan!

 

19. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare

20. Blev du kär i år?
Kanske det kanske..

21. Favoritprogram på TV?

Grey's anatomy

22. Bästa boken du läste i år?

Har läst många böcker under året de flesta var bra

23. Största musikaliska upptäckten?
Hoffmaestro :)

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hemma med släkten. Ångest.

 

25. Mina önskemål kring 2011:

En bra student

Bra betyg
Skaffa ett jobb

Resa

Jag tror att jag kan fortsätta rabbla länge...


Sovdags.... Eller snart i alla fall ;)

Haha jag lyckades inte hålla mig vaken så det blev en liten tupplur, fattar inte att man kan sova så mycket som jag. Risken att jag inte kommer kunna sova sen är stor men jag ska lägga mig i lite bättre tid än igår i alla fall.
När jag vaknade igen hade en söt liten filur som jag inte träffat på länge hört av sig och snabbt blev planen att hon skulle komma hit, denna filur är Zara :) Vi satt och kollade på min senaste musikal The Wiz eftersom hon inte hade möjlighet att se den på plats, vi åt även chocklad dock inte fondue men det gick bra ändå. Mitt nyårslöfte börjar inte så bra men ska ta tag i det ordentligt när skolan börjar igen :) Vi kollade även på andra musikaler jag gjort det var mycket spännande ;)
Zara
Nu ska jag kanske ta och sova så godnatt!

I min sköna säng :)

Jag är så seg i dag så att det inte är sant. Jag har nu gått och lagt mig igen för att jag inte orkar göra något det är illa ;) Ska ligga och läsa lite tänkte jag och jag ska försöka att inte somna vi får se hur det går med tanke på hur skönt det är att sova. Jag är dock otroligt sugen på chokladfondue så jag funderar på om jag ska tvinga hit någon som ska få äran att äta det med mig , har inte bestämt offer ännu men vem kan tacka nej till ett sådant trevligt erbjudande? ;) Tänkte lägga upp en bild men det går inte så ni får klara er :p

3/1-11

Godmorgon! Jag har totalt vänt på dygnet så jag sitter uppe till tre-fyra på natten och sover till ungefär samma tid på dagen, inte bra. Det är dags att vända tillbaka dygnet snart om jag ska orka..
Planerna för dagen är oklara så vi får se vad som händer :)

2011

Så nu var det 2011. Vet inte hur jag ska känna inför det, har alltid ångest vid den här tiden på året. Jag är glad att 2010 är över eftersom det var ett skitår. Inget gick som jag ville och ingenting var enkelt så på det sättet kan 2011 bara bli bättre. Men det som är mest jobbigt är att tiden går så jävla fort, det känns som jag inte hinner med. Tiden bara rusar och jag försöker bara hänga med. Mitt nyårslöfte är att det nu är dags för min onyttiga livsstil att försvinna och det är också tanken att de extra kilona jag bär på ska göra. Jag brukar inte hålla mina löften men nu är det förfan dags att ta sig i kragen.

RSS 2.0