Waiting

Nu sitter jag i solen med mitt kaffe och väntar på bussen. Jag fotade en dagens outfit men hann inte lägga upp den så den kommer under dagen. Idunn möter mig vid bussen så jag bjuder på en gammal bild på oss så länge, tänkte jag men det ville inte fungera så ni får klara er ;) Puss

Skoldags

Godmorgon! Nu är jag frisk så idag blir det skola, det är ju så att det ligger en studentmössa och väntar på mig där. Måste ju hämta den! Nu sitter jag och kollar på nyheterna och sen blir det en snabb dusch innan det är dags att dra sig mot skolan. Puss!

Sjukling

Idag är jag en liten sjukling, vilket inte är speciellt bra då jag behöver närvaro i skolan. Men vad ska man göra liksom?

Ni kommer få mardrömmar, det har jag!

Nu tänker jag krypa ner i min gosiga säng och sova superskönt! Skola vid tio imorgon också men jag tänker nu hoppa över att missa bussen och komma försent trots att det var skönt med en liten morgonpromenad. Det ska ju faktiskt bli rena värmeböljan, kanske dags att ta fram bikinin?
Nej skämt åsido men det ska vara plusgrader (vågar inte säga hur många för vad jag än säger när det gäller temperatur så måste min kära vän Idunn säga emot, så jag låter helt enkelt det vara osagt) och dessutom ska det vara sol. Solbrillorna på och en kaffe i handen kommer det vara imorgon!
Bjuder på en bild på Idunn så ni kan få drömma lite mardrömmar i natt.
GODNATT!

För alltid stolt AIKare!

HV71 - AIK 2-4! Helt imponerad, har suttit framför liveuppdateringen och svettats. Jag är egentligen inget ishockey fan men klart man blir meddragen när det är så spännande.

Lite bilder från helgen

Hallu! Nu är jag hemma efter en lång skoldag och ett danspass. Jag tänkte bara bjuda på några bilder jag tog i helgen.
Moln och blå himmel


SOL


Mums!

Puss

Inte riktigt enligt planen

Nu sitter jag på psykologilektionen, det blev inte som jag tänkte mig då jag missade min buss och fick gå till skolan. Jag hatar att komma försent så det är tur att man har en så snäll vän som Idunn som möter mig och kommer försent tillsammans med mig :) aja nu ska jag lyssna på min lärare. Puss

Vart är solen?

Godmorgon! Nu har jag vaknat alldeles för tidigt trots att det blev sent igår så nu sitter jag bara och gäspar oavbrutet men det ska vi nog ordna med en kaffe. Börjar tio med psykologi men nu är det dags för kaffe! Puss

Sorry but it's time to sleep

Ledsen för den dåliga uppdateringen, skyller på plugg! Men nu är det sovdags börjar tio imorgon! Puss puss

Nu bär det av till min nybäddade säng :)

Någonting säger mig att det kanske börjar bli dags att sova med tanke på att klockan snart är tre och imorgon är sista dagen på lovet så det vore inte så bra att vända på dygnet nu när jag har varit så duktig hela lovet.
Imorgon blir det plugg med Idunn hela dagen, så typiskt oss att skjuta upp det till sista dagen. Det gör inte alls söndagsångesten värre än vad den redan är. Planerade att försöka få Idunn att ställa upp som fotomodell också vi får väl se men om jag lyckas kommer självklart resultatet upp på bloggen :)
Godnatt på er! Sov så gott, det tänker i alla fall jag göra!

Nyvärvningar till gaderoben :)

Nu ska ni få lite bilder på det jag shoppat den här veckan :)
Från Veromoda:
Från GinaTricot:
Har även köpt ett par svarta jeansleggins från Salt men de blev ingen bra bild på dem.
Puss

Seg filur :)

Det blev sent igår trots att jag hade så sjukt tråkigt så idag blev det till att sova länge, skönt. Nu är jag iaf vaken, får se vad som händer idag tror att det blir att plugga lite med Idunn. Skulle verkligen behövas men vi får se hur mycket vi lyckas göra ;)
Nu ska jag kolla skidskytte, det är mina norska gener som gör att jag älskar skidskytte kan inte hjälpa det!
Så här seg känner jag mig idag :D

Tråk, tråk och lite mer tråk...

Hittade den här gamla godingen ;)
Dagens mående: Trött men glad!
Dagens humör: Upp och ner som vanligt.
Dagens borde: Plugga?!
Dagens vill ha: Mycket, kan inte välja.
Dagens beroende: Cola men det är det ju alltid.
Dagens längtan: Min säng var det tidigare idag iaf ;)
Dagens smink: Nada
Dagens frisyr: Utsläppt och tovigt
Dagens låt: Av någon outgrundlig anledning har det varit Cascada - Everytime we touch :/
Dagens saknad: Sol, värme och kärlek
Dagens dummaste: All j*vla is på gatorna!
Dagens köp: Naturgodis :D
Dagens godis: Naturgodis 
Dagens mat: Kött och potatis ;)
Dagens klädsel: Halva dagen pyjamas och andra halvan jeans och linne
Som ni ser så har jag grymt tråkigt men orkar inte gå och lägga mig ;)

Fredagskväll...

Tänk hur fort tiden går, nu är det snart slut på det här lovet. Usch hemsk tanke! Nu tänker jag låtsas att det är lång tid kvar och ta ångesten på söndag istället.
Sitter nu och kollar på American Pie 2, har sett den förut så ligger mest och slökollar. Skulle vilja göra något men jag är seg och orkar inte hitta på något, ett riktigt dilemma ;)
Jag vill ha sol och värme!

Photos :)

Gårdagen spenderades med Idunn, vi var på The Studio och blev sminkade och fotade. Riktigt kul men mycket väntan, vilket kanske var lite tråkigt. Resultatet ble mestadels bra och det var svårt att välja vilka bilder som skulle köpas men här är några av bilderna.

Ut på äventyr!

God morgon!
Kvällen igår var mycket trevlig och jag drog hem i lagom tid så jag är utsövd nu :D Blev tyvärr ingen bild på outfiten men jag tror ni klarar er.
Idag ska jag vara med Idunn, vi ska göra något mycket spännande men vad det är berättar jag när jag kommer hem ;)
Puss på er!

2/3 2011

Försökte blogga i morse eller förmiddags i alla fall men blogg.se ansåg att det skulle inte jag få göra. Har spenderat hela dagen med Idunn. Vi började med en fika i solen, mycket mysigt, sen bar det av till täby centrum där det blev lite shopping. Visar bilder på allt sen nu har jag lite stressigt för jag måste göra mig iordning för ikväll blir det tegel med snygga brudar.
Vad ska jag ha på på mig?! Gah jobbigt jobbigt!
Kanske hinner lägga in en bild på outfiten sen, får se!
puss!

I'm going to sleep now..

Tänkte bara säga godnatt för jag tror det är dags att sova nu så jag kommer upp någon gång imorgon.

I'm not the only one that is messed up

Jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too Either way, I found out I'm
nothing without you


CSI

Nu sitter jag och Cissi och spelar CSI Fatal Conspiracy, mycket spännande ;)
  • Bild tagen från google.se

You got a piece of me

Godmorgon eller kanske snarare eftermiddag. Kvällen igår blev inte som jag tänkte av massa anledningar, den slutade i alla fall med att jag somnade tidigt och vaknade runt 23 och kunde inte somna om.. till slut somnade jag och vaknade typ nu, snacka om trött människa.
Sitter nu i mysdress och lyssnar på Kelly Clarkson - My life would suck without you med en kaffe i handen. Snart kommer Cissi hit och vi får se vad vi hittar på.
Puss!

RSS 2.0