Borta bra men hemma bäst.... I think..

Jag känner mig så kluven.
Jag fick ett samtal från mina älskade vänner idag, det värmde verkligen men samtidigt var det mycket jobbigt. Jag insåg hur mycket jag saknar dem. Jag brukar inte sakna folk speciellt mycket när det bara gäller en vecka eller så men jag har blivit mer blödig på sistone.
Men samtidigt älskar jag det här stället och tycker verkligen om att vara här.

Jag saknar er jättemycket!

<3

Karriärsbyte?

Jag är ledsen att inläggen har varit så korta de senaste dagarna, det händer så mycket men ändå så lite här. Man äter hela tiden och man är allmänt social med alla.
Jag har varit här på Koster varje år sen jag föddes och det är en av de få ställen där jag aldrig är rädd. Dock kommer väldigt mycket känslor fram här och det kan vara väldigt omtumlande.

Nog snackat om så där djupa saker så vi återgår till de ytliga sakerna istället. Min karriär som fiskare kommer inte bli långvarig efter som jag dels inte får någon fisk och dels eftersom jag har sönder alla fiskespön jag rör vid. Idag klarade jag mig undan med bara ett trassel som jag efter många svordomar lyckades trassla upp. Jag har inte tänkt ge upp än, även om det är lockande, jag tänker på ordspråket "Tålamodet är en fiskares bästa vän" som jag har lärt mig genom att titta på Lotta på Bråkmakargatan.
Något som jag är bra på är att äta godis och dricka läsk så jag har helt tappat det nyttiga liv jag hade på börjat men jag får ta och fiska upp det när jag kommer hem igen (fiska, hahaha)
Imorgon är det tänkt att det ska bli sol så då ska jag ligga ute och pressa hela dagen, kanske ta och skriva en uppsats till också det får vi se. Jag har faktiskt otroligt nog blivit klar med en av mina sju uppsatser. Mycket stolt!

Nu ligger alla i huset och sover förutom jag men det ska det snart bli ändring på. Först tror jag att jag ska ta och läsa lite så jag kan skriva en eller två läsloggar imorgon.

Hoppas alla ni där hemma har det bra, jag saknar er väldigt mycket!

<3 

Dåligt väder...

Just nu är det mycket moln och då passar jag på att vara duktig och skriva klart en uppsats som borde varit inlämnad för länge sen.

Jag saknar alla mina skitungar där hemma jättemycket!

<3

....

Dagen har spenderats med att spela neger och president, som vi nu döpt om till Hårig och Rakad. Vet ej varför det blev så men en förklaring kan vara att vi inte är som alla andra ^^

Jag har även lyckats ha sönder ett fiskespö till, jag fattar inte vad jag gör. Men än så länge ingen fisk för min del.

Nu är det dags för sängen, hade tänkt läsa lite innan jag sover.

<3


Moooooooln

Har suttit ute i solen ett tag nu men nu har solen gått i moln, sorgligt. Nu sitter jag och Sofia i varsin säng och har djupa samtal. Mys mys!

<3

<3

GOD NATT ALLA SÖTNOSAR <3

HAJ HAJ FISK FISK

Hahaha , hände en rätt rolig grej när jag skulle gå och fiska. En favorit sysselsättning här. Mästerfiskare som jag är så tog jag mitt spö, valde ett drag som såg bra ut och kastade några kast. Ingen fisk så jag kastar en gång till men mitt i kastet flyger en skruv från rullen rakt upp i luften och innan jag hinner reagera så hör jag *plupp*. Då blev jag sur och gick där ifrån. Nu har jag lugnat ner mig men spöet har inte lagat sig själv så det blir ett problem som jag ska ta tag i imorgon (läs pappa ska laga mitt spö).

Nu ska jag titta på Van Veeteren - Carambole.

<3<3

Koster, mitt älskade Koster.

Nu är jag äntligen framme efter en lång resa som började redan klockan 05.00. Snacka om att jag känner mig sliten.
Jag har egentligen varit framme ett tag men först nu har jag kommit till rätta. För folk som inte vet så är jag på Koster en ö som ligger utanför Strömstad på den svenska västkusten. Koster är sveriges väsligaste bebodda plats. Jag har firat(?) Valborg här sen jag föddes i princip tillsammans med min barndomsvän Sofia och hennes familj plus en familj till.
Jag verkligen längtar hit varje år och känslan av att vara här är helt underbar.


Utsikten från huset jag bor


Jag måste ju berätta lite om gårdagen också. Först var jag i Globen, vilket var mycket trevligt men det var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara. Sen mötte jag upp Lina på T-Centralen och vi åkte tillsammans till Täby centrum där vi träffade Joel och Zara för att sen äta middag på Forno Romano. Mycket Mumsigt!  Lite senare kom även Linnea och Salinas och det bar av till skolan (På en lördag!?!) där musikalen skulle äga rum. Musikalen var helt okej, inte så dålig som folk hade sagt att den skulle vara.
På vägen hem hittade Salinas en kundvagn som han skjutsade Linnea i. Lite läskigt eftersom det såg ut som de skulle krocka i varenda bil på parkeringen. Till slut kom alla till sina bussar och jag traskade hemåt. Tack för en supermysig kväll alla mina älsklingar!

Nu måste jag socialisera mig med folket ute. Skumma männsikor men det ska nog gå bra ändå!

<3


Stressigt

Stressad Helena + Rakhyvel = Dålig kombination


Fullspäckad Lördag

Det är lördag, klockan är 09.37 och det mest otroliga är att jag är vaken. En stor applåd till mig tycker jag!

Trots att det är så frukansvärt tidigt så är jag här och bloggar, jag är så duktig. Nog om hur duktig jag är (fast jag tror att det aldrig kan sägas för mycket och jag tröttnar inte på att säga det).

Det är en rätt fullspäckad dag jag har framför mig. Självklart kommer den vara rolig (hoppas jag i alla fall)
Först måste jag tömma mitt rum eftersom jag åker imorgon. Sen måste jag göra mig i ordning för att sen träffa Cicci på tåget. Vi ska till Globen som fyller år. Där ska det vara en massa skoj som händer bl.a. Hammarby fotboll ska vara där (Cicci som är bajare är helt utom sig) Vi får väl se om det om det är något annat kul som händer.
Ikväll ska jag vara med mina underbara vänner, vi ska först äta middag och sen ska vi gå på musikalen som Tibbles estet 3:or sätter upp. Trollkaren från Oz. Tyvärr har jag hört av vissa källor att den inte ska vara så bra, så jag ska inte ha så höga förväntingar.

Men nu måste jag börja med rummet.

pusshej!


Bilder från dagen.

Hemma hos Lina







Vid Näsby Slott



Nu ska jag läsa "Aldrig fucka upp"  Puss på er!

Freaky Friday

Jag vill inte prata om nationella så därför tänker jag inte nämna hur det gick (läs : det gick skit!)

I övrigt har dagen varit super för jag har bara varit med en massa underbara människor hela dagen. Mina vänner måste ju lätt vara de sötaste och bästa vänner man kan ha. Nej dina vänner tar inte mina jag lovar! Om du fortfarande tror att dina vänner äger mina så har du aldrig träffat mina. PUNKT SLUT!

Okej jag kanske inte ska flyta iväg i mina uttalanden utan fortsätta berätta om min superdupermysiga dag. Efter det där provet jag inte minns så drog jag, Lina, Zara, Lucas och Joel hem till Lina (ovanligt). Vi låg ute och stekte i solen på altanen eller rättare sagt Lucas stekte medan vi andra var allmänt konstiga (ovanligt). Sen lagade vi lunch, det blev kycklinglasange. Mycket gott!
Sen tittade vi på House Of Wax. Rätt töntig film men lättskrämd som jag är så hoppade jag högt ganska ofta. Den bästa delen av filmen är när Paris Hilton blir spetsad genom huvudet av en påle. Då kände jag för att spontant applådera men jag låg på min arm så det gick inte.
Vi hann inte se klart filmen men jag har sett den förut så det gjorde inte så mycket.
När jag var på väg hem så ringde Mika och frågade hur man tar sig till Näsby slott. Hon berättade då att de skulle fira Jessica som fyllt 18 med en picnic. Så jag hängde på. Vi satt på en brygga och åt kyckling med tsatsiki i solen. Sen blev det kladdkaka och äppelpaj. Mycket mysigt, Tack tjejer!
Bilder från dagen kommer!

Nu sitter jag hemma och kollar på Talang 2009. Borde plocka ur mitt rum och börja läsa den bok jag ska ha skrivit två läsloggar på helst innan jag åker. 

<3<3<3<3<3<3


PANIK PANIK PANIK

Jag har som ni kanske förstår av rubriken panik, jag har nationellt prov i engelska. Det är inte nog med det, det är uppsats och vi har bara 80 minuter på oss. Hur fan ska det gå?

Oj nu har jag bråttom. Puss

Härligt med seger

AIK vann mot örgryte med det ständiga resultatet 1-0. Det känns som det är så att AIK bara kan vinna med 1-0 och alla andra vinster är mycket sällsynta. Men en vinst är en vinst och det ger 3 poäng hur många mål det än blir. Tur det!
Denna vinst ger även AIK serieledning och jag tar vara på de tillfällen då AIK faktiskt är ledare men jag vet att det inte betyder särskilt mycket i nuläget. Något som är bra med att leda är det ger självförtroende och det är något som behövs i alla lag.
Nog med skitsnack - Jag är skitglad att vi leder serien!


MÅLGÖRAREN IVAN OBOLO


Puss från en stolt AIKare!

P.s. Jag vet att du vill ta emot pussen Cicci även om den är från en AIKare


TORSDAG

Jag känner för att amputera mitt huvud men jag tror inte det skulle gå så bra. Någon kanske vill byta huvud med mig?
Anledningen till detta hat mot mitt huvud är att jag har haft ständig huvudvärk i flera dagar. Jag kanske inte skulle berättat det för nu vill väl ingen byta huvud med mig. Jag kan lova att förutom den lilla detaljen så är det ett mycket bra huvud.

Jag känner att mina inlägg blir mer och mer konstiga, jag kanske ska återgå till det lite mer normala.
Då kan man ju ta och skriva om sin dag och min dag har varit rätt bra men jag gjorde samprovet fast jag inte ville. Okej, jag ska inte klaga det gick nog helt okej. Men jag blir lite arg på alla de som sjukanmäler sig bara över en lektion när de har prov och sen får göra provet på samma villkor som alla andra fast de har bättre förutsättningar. Det är INTE helt okej!
Jag har i alla fall gjort det och som alla vet gjort är gjort, det kan inte ändras ; )

Efter skolan åkte jag, Lina, Joel och Zara hem till Lina. Där gick vi ut med hunden och sen åt vi ett mastigt mellanmål för att sen åka till tibble för att kasta av Joel. Vi andra åkte till centrum där vissa av oss shoppade loss medan andra (d.v.s. Jag) bara kunde titta på grejer de ville ha på grund av pengabrist. Lina köpte i alla fall en jättesöt topp, en fin kofta och ett vitt linne. Därefter bar det av till Joel och Lucas handbollsträning, det känns som det är där vi hänger på torsdags eftermiddagarna. Allt slutade med att jag, Zara, Lina och Joel låg på golvet i CC (fråga inte varför) innan jag var tvungen att "springa" till tåget. Fick sällskap av Joel dit och jag hann^^

Sen var det självklart musikal och det gick rätt bra men det känns lite jobbigt att det var sista gången. Vi har bara sjungit igenom kareoke versionen av den låt jag ska sjunga en gång, lite läskigt.

Nu sysselsätter jag mig med att kolla på Örgryte - AIK där det står 0-1 *Jätteglad Helena* Men något jag stör mig enormt mycket på är att mitt bredband är för "smalt" (Haha där var jag lite rolig) så att gubbarna springer lite hackigt. Det är inte kul!

Aja Puss på er!

 


Förlåt Zara hade ingen bild på er alla!

Neeeeeeeeeeeej

Det var inte tanken att det skulle bli ett inlägg till men jag måste avreagera mig. Izzie Stevens i Grey's Anatomy får inte dö!
Nu kanske ni tänker "Men herregud det är bara en tv-serie" men då svarar jag att jag är en väldigt känslig person. Jag gråter lätt och nu är ett sådant tillfälle.


God Natt alla sötnosar!

Nu sitter jag och kollar på Grey's. Sängen ropar på mig men jag  måste se klart och sen kanske plugga lite till. Jag har ett dilemma jag funderar på att hoppa över matten imorgon för att plugga samhällskuskap istället men problemet är att vi ska börja med en inlämningsuppgift på matten som vi bara får en lektion på oss att göra. Så hur ska jag göra? Det får vi se imorgon helt enkelt!

Godnatt alla sötnosar! <3

Pluggpaus

Jag har tagit en paus (host) i pluggandet. Jag är så uttråkad så jag vill bara lägga mig på golvet och skrika. Okej det har jag redan gjort idag men jag gör det snart igen. Det brukar kännas lite bättre efteråt ; )

Det blev ingen promenad med Ipoden, jag fick sällskap av min bror istället. Trevligt med levande sällskap. Vi gick till mormor och hälsade på henne och sen fick vi skjuts hem av pappa. Jag är ju liksom inte hur hurtig som helst.
Jag har verkligen ont i hela kroppen efter dessa två dagar av träning, jag börjar tro att träning är farligt och att man bör undvika det.
Egentligen tror jag inte alls det jag är ju liksom inte dum men man kan ju få drömma eller?

Aja nu har min paus varit alldeles för lång och jag måste ta tag i det igen. Latmasken i mig skriker men tyvärr så kan jag inte lyssna på den lata jäveln.


Så här ser det ut när jag pluggar. Datorn är inte alls i vägen...

PUSS

Jag är en sjukling..

Jag vaknade upp med ett huvud som bara sprängde så det blev ingen skola för min del. Jag har bara legat och tyckt synd om mig själv hela morgonen men nu ska jag börja ta tag i saker.
1. Eftersom det inte blir någon träning idag så ska jag ta med mig min Ipod ut på promenad.
2. Städa och börja tömma mitt rum (det ska målas om medan jag är borta nästa vecka)
3. Plugga massa samhällskunskap (prov imorgon)
4. Ev. plugga lite engelska.
5. Ev. se Roomservice (E.M.D ska vara med)
6. ABSOLUT se Greys anathomy (missade förra veckan)

Det var nog allt! Nu ska jag ta min promenad, puss på er! 

TRÄNINGSVÄRK

Helena + träningsvärk + body pump = inte sant.

Min träningsvärk kommer vara ännu värre imorgon så folk kommer få sig ett gott skratt imorgon med. Tänk vad jag lyser upp folks vardag!
Det mest intressanta är att imorgon ska jag träna igen, då blir det Functional moves. Har aldrig gått på det passet förut så det kan bli spännande tur att jag har Zara och Lina med mig : )

Men nu ska jag sova! Puss!

Träna, träna och träna ;)

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan.  Ska snart äta och sen ska jag träna med Lina, Zara och Linnea. Det blir Body Pump på Feelgood.

So long! <3


Tisdag

God morgon!

Sovmorgon idag som vanligt på tisdagar men jag är ändå rätt stressad. Nu har jag kollat alla mina favorit bloggar och massa annat viktigt. Lång dag idag men vi ska kolla på film på svenskan så det är en chill start i alla fall.

Btw, jag har världens värsta träningsvärk. Jag kunde nästan inte få benen över sängkanten när jag skulle gå upp. Inte roligt!

<3

Mitt nyttiga liv har verkligen börjat!

Träffade Liza i centrum, där tog vi en fika på Espresso House men eftersom jag, Lina och Zara kommit fram till att vi ska starta ett nyttigt liv så fick det bli grönt te passion men jag är lika glad för det!
Franska lektionen var bara reklam för någon skola i Aix-de-Provance men chill var det. På matten gjorde jag som vanligt ingenting och sen hade vi ingen historia.
Eftersom jag skulle på ansiktsbehandling så bestämde jag mig för att stanna i skolan men de planerna ändrades snabbt då jag träffade Cicci och Mika. De drog med mig till Mörby Centrum (fråga mig inte varför!) Där blev det lite shopping för min del. Jag köpte en pilatesbok och en skiva.

                           

Sen blev det i alla fall dags för ansiktsbehandlingen. Det kan verka mycket härligt men det är grymt smärtsamt när min galna hudterapeut ska tömma varje por hon kan hitta och det är många kan jag säga. När det väl är över är det hur skönt som helst och nu sitter jag och begrundar min lena hud : )

Det här med det nyttiga livet innebär ju också att man måste träna, vilket ledde till att Feelgood fick sig ett besök. Det råkade bli så att knäppa lilla jag fick för mig att gå på ett core-pass, det var ingen bra idé för lilla otränade mig. Tränaren var galen och när det väl var klart gick jag på dallrande ben ut och ringde min pappa som fick komma och hämta mig. När jag skulle gå ner för trapporna så orkade mina ben inte hålla upp mig riktigt så jag nästan ramlade ner, det måste ha sett mycket kul som tur var så var det ingen som såg tror jag. Jag säger bara träningvärk imorgon!

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på min nyinköpta skiva. Borde som vanligt plugga men det går inte så bra just nu. Det blir nog att läsa ut twilight.

Puss på er!

P.s. Jag måste ju berätta de stora nyheterna! Joel har skaffat blogg! Den hittar ni här:
Joels Hörna

Måndagsmorgon...

Denna morgon är det simning på idrotten, det är grovt ångestladdat för mig så jag hoppar över det. Nu sitter jag i skolans bibliotek och väntar på Frida som jag inte sett på jättelänge eftersom hon varit sjuk. Men nu är hon tillbaka : )
Vi ska gå till centrum och träffa Liza för en fika. Mycket bra start på en måndag och det är en bra start på hela veckan.
Sen är det franska, matte, historia och det är ju inte så farligt men det kommer gå rätt segt tror jag. I eftermiddag har jag tid hos Studio AvA för ansiktsbehandling. Ska bli skönt att bara bli ompysslad!
Nu kom Frida!

<3


Mysig kväll!

Kom just hem från Lina. Ingen av killarna kunde komma så det blev en tjejkväll. Det var mycket mysigt!
Vi åt massa god mat, massa onyttigheter och snackade en jävla massa skit. Det var helt enkelt en perfekt avslutning på den här veckan. Tack tjejer!

Nu är jag supertrött så der blir sängen för min del. Hoppas er kväll varit lika bra som min! <3

Söndag...

AIK vann mot Brommapojkarna med 3-2 efter mål i 92:a minuten, det är matcher som denna som får mina nerver att skrika. Usch! Men det känns bra med 3 poäng.

Detta ska firas med middag hemma hos Lina tillsammans med Zara, Joel och Lucas. Supermysigt!
Bloggar ikväll!




Varför?

Varför gör jag alltid så här?
Jag vet ju att jag vill men ändå gör jag så.
Varför kräver jag så mycket?
När jag bara borde vara glad för att jag får vara med.
Varför kan jag inte bara säga som det är?
Alla vet det ju ändå.
Varför, Varför, Varför?
Inte fan vet jag men jobbigt är det!

AIK vann SM-guld

Jihdes sista match blev en vinst, vilket måste kännas helt underbart. När han lämnade skorna på planen började jag nästan gråta, blödiga jag.
Jag fick en av blombuketterna så ajg blev jätteglad.

Nu sitter jag och äter den nya Ben&Jerry's Jamaican Me Crazy Sorbet. Den är helt underbart god!! Så nu tänker jag fortsätta med det.


Finaldags!

Väcktes i morse av en övertaggad Cicci klockan 10.00. SM-finalen i globen väntar så jag måste ta och göra mig i ordning nu.
Puss på er!

Idétorka...

Jag känner för att skriva ett långt inlägg men jag har verkligen inga idéer om vad jag ska skriva om så nu tänker jag improvisera så får vi se vart jag hamnar.

Det är äntligen helg och det känns grymt skönt eftersom det har varit en vecka med alldeles för lite sömn. Jag känner mig som om jag verkligen är en zombie. Det som är jobbigt är att jag vet att veckorna framöver är fullproppade med prov, inlämningsuppgifter och annan skit. Jag är så stressad så jag vet inte vad jag ska göra. När jag är stressad då kan jag inte göra någonting så då blir det så att jag skjuter upp saker och det i sin tur gör att jag blir ännu mer stressad. En ond cirkel helt enkelt.
Nu tycker jag inte att jag ska skriva mer om stress utan jag tänkte skriva något kul istället men tyvärr kom jag inte på något kul.
Nu lyssnar jag på Winnerbäck och känner mig allmänt glad jag tror att det är överskottsenergin som tagit över min kropp. Men nu tror jag att jag tyvärr måste lämna bloggen för att gå ut och vara lite social med min familj.

Jag ska komma på något bra att skriva om till nästa gång.

PUSS

Internationella Dissaredagen

Det har jag utnämt den här dagen till. Jag har både dissat och blivit dissad. Värsta dissaren idag är Joel (jag är enhäldig domare).

Jag tänker fira dissdagen med att plugga, kul va?


UPPDATERING:

Jag glömde att Salinas kanske var snäppet värre dissare än Joel. Tack för att du påminde mig, ska inte glömma dig igen ;)


:(

Filip Urwäder ska lämna Caperio/Täby FC. FY vad leden jag blir! Han ska spela som proffs i Schweiz. Tack för den här tiden!

FREDAG!

Jag sitter i en datasal och har företagsekonomi men jag orkar verkligen inte göra något. Det är i alla fall fredag och snart helg, vilket är välbehövligt. Dock kommer den här helgen bli full med plugg eftersom jag skjuter upp allt in i det sista... Inte lika kul.
Lördagen blir en paus från pluggandet för då är det innebandyfinal i Globen, grymt kul!

Nu måste jag verkligen fortsätta!


Sextonde April

När jag vaknade idag hade jag grymt stora påsar under ögonen och kände mig som en zombie. Lyckades nämligen somna först vid ett för att sen vakna vid tre och inse att jag skulle upp tre timmar senare. Det var inte så najs. Men i övrigt var det en mycket lyckad kväll. Tack Älsklings-Zara!

Kort dag i skolan var ju tur att det var efter den dåliga nattsömnen men det kändes nästan lite onödigt att vara där för det var egentligen inget viktigt som hände förutom ett franskprov. Det blev ju i alla fall inga röda pluppar i närvaron och det är ju bra.
Jag, Zara, Joel, Lucas och Lina stannade kvar efter skolan för att gå på ett möte med rektorn angående att det har blivit mycket rabalder angående avknoppningen av vår skola (lång historia, orkar inte skriva allt här) . Där fick vi reda på att vi kunde vara lugna inget skulle drabba oss och det var huvudsaken. Jag gillar Tibble Fristående Gymnasium!
Efter detta gjorde vi i princip ingenting fram till Zara var tvungen att lämna oss för att åka och sitta barnvakt och Lucas skulle ha handbollsträning. Då bestämde jag, Lina och Joel oss för att gå och äta någonting så vi hamnade på Burger King där vi åt massor av onyttigt på Joels begäran ; )

Sen var det musikal för min del, där var allt flummigt som vanligt. Men jag har börjat bli lite orolig efter som det bara är en riktig gång kvar innan showerna som btw är den 8:e och 10:e Maj alla mina vänner måste komma annars blir jag inte glad. Biljetter fixas genom mig så säg till! (Smygreklam^^). Det jag skulle komma till är att vi inte riktigt lyckas helt och hållet med vårt nummer men det kan bli lite spännande.

Nu sitter jag i min säng och dagen som varit rätt så bra har blivit dålig. AIk förlorade mot bönderna från Malmö (det ligger väl i danmark?!?) Det var den första förlusten för i år och det var väldigt sorgligt. Vi får bara hoppas att vi tar igen det mot BP på söndag! Jag kommer i alla fall hålla tummarna för det! Det som kan trösta mig lite är att de andra hemma hos mig också är besvikna eftersom Hammarby också förlorade (HA!) Nu känns det lite bättre ; )

Jag skulle ha pluggat en massa ikväll men jag är som jag är så det blir nog inte så mycket av med det. Nu ska jag gå och duscha sen blir det nog lite läst ur Twilight och sen sussa.
Jag avslutar med den här söta bilden på Joel och Salinas med Zara och Lina i bakgrunden.



Pyssar på er!


Zara är bäst!

Denna dag har varit rätt lugn men den har även varit lite seg. Jag och Zara pluggade franska med vår lärare (som vi tycker är rätt läskig) men det gick bra i alla fall. Vi bestämde oss för att vi inte hade pluggat klart när vi gick i från skolan så Zara kom med den briljanta idéen att jag skulle sova hos henne så kunde vi fortsätta plugga. Nu har vi ännu inte riktigt kommit igång med pluggandet men det ska vi nog komma igång med snart för nu har vi tagit Zaras moppe till Åkersberga Centrum (Tha Hoooood). Där har vi köpt kladdkaka och grädde som ska hjälpa oss too get started!

Puss!

HURRA!

Jag har nu biljetter till SM-finalen i innebandy i Globen på lördag. Sjukt glad! Allt tack vare Cicci som spendrar sin lunch med att åka fram och tillbaka till Solna för att fixa biljetter :) Tack sötnos! Ska även tacka Mika som tog sig tid att följa med Cicci!

Företagsekonomilektion....

Jag har lektion i företagsekonmi B, vi håller på att göra en marknadsplan. Min grupp är lite splittrad just nu, Frida är spårlöst försvunnen och jag och Zara lyckas inte riktigt komma överrens. Det är helt och hållet mitt fel, jag vet verkligen inte vad det är med mig. Jag är så lättretlig och drar mig undan från folk. Det funkar bara inte just nu.
Nu sitter jag i datasalen och försöker jobba medan jag hör Linnea och Emma prata om sin superbra idé som de verkligen har kommit igång med.

Nu måste jag fortsätta...

Mys, tårar och aggressioner.

Promenaden tog lite längre tid än vad jag hade väntat mig men det var väldigt mysigt. Vi gick ner till Näsby slott och satte oss vid vattnet där. En massa skitsnack om allt och all hann vi med och det var väldigt skönt att lätta sitt hjärta för Cissi. Där nere vid vattnet är det väldigt mysigt att sitta men efter ett tag blev det lite för kallt för att sitta still så vi bestämde oss för att gå hem till mig och dricka te. Så vi snackade ett tag tills vi insåg att klockan var nästan 22.00, vilket var lite senare än vi hade tänkt oss. Så Cissi traskade hem och jag har nu gjort mig i ordning och ligger i min säng.
Här är en bild från vattnet:




Jag lovade ju ett långt inlägg och man måste ju hålla vad man lovar så jag satt nyss och tänkte på vad jag skulle skriva men jag kom inte fram till något konkret. Detta ändrades dock när jag gick in på Aftonbladets hemsida som jag gör varje dag för att kolla vad som händer. Där läste jag en artikel om Victor 1,5 år som avled i morse. Den lilla pojken var cancersjuk och föräldrarna kämpade för att han skulle få dö hemma men kommunen har inte hemsjukvård för barn under 18 år så tillslut somnade han in på sjukhuset.
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4901243.ab

Jag tycker att det borde vara en rättighet att kunna få dö hemma i sitt eget hem, bland sina nära och kära och inte behöva dö på ett sjukhus. Det var bara ett sidospår, det jag skulle komma fram till är att jag är ju väldigt lättrörd så jag började självklart störtböla. Jag tror inte det är hälsosamt att bli så lätt rörd som jag blir. Jag gråter av filmer, djur som dör (även andras), människor som dör (även människor jag inte känner. Ni kan ju tänka er hur det blir när jag tittar på t.ex. krigsfilmer där det dör hur många som helst..). Jag gråter av i princip allt som är sorgligt.

När jag läst klart artikeln och lugnat ner mig lite fastnade ögonen på en annan artikel. Denna artikel handlade om Sofie en 15-årig tjej som blivit våldtagen flera gånger av samma man. Hon anmäler och det blir rättegång men dagen innan rättegången tar Sofie sitt liv. Hon har sagt till sin vän att hon inte orkar träffa mannen. Det är hemsk att det är så men det mest hemska är att när hon är död läggs åtalet ner. Jag började såklart gråta igen men denna gång var det både sorg och aggression. Är han mindre skyldig bara för att han har lyckats få henne att ta livet av sig? Nu ska målet granskas en gång till så vi får hoppas på det bästa för de anhöriga till Sofie.
Man borde kunna vittna på band så man slipper träffa äcklet som gjort det. Om det hade hänt mig hade jag aldrig klarat att vistas i samma rum som den äckliga jäveln som gjort det.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4894727.ab

Nu har jag fått ur mig lite tårar och lite aggressioner, nu känns det bättre!

Det blev ett rätt långt inlägg, nu måste jag verkligen plugga tur att det bara är att läsa Twilight.
<3

Promenix :)

Jag känner att jag har blivit ganska tråkig och just nu bara skriver korta inlägg men jag lovar förbättring. Just nu är jag lite stressad för jag ska träffa Cissi (även känd som media-Cissi). Vi hade tänkt ta en promenad, jag lovar er ett långt inlägg när jag kommer hem!

Pussar 

AIK vinst och dags för att sussa.

AIK vann med 1-0 tack vare Ivan Obolo. Det var en ganska bra match i alla fall AIK skötte sig bra. Dock tycker jag att Kalmar inte riktigt lyckas med de enklaste sakerna så de fick inte igång spelet förrän i slutet av andra halvlek då de var riktigt vassa. Full pott för AIK och ny match på torsdag, då är det Malmö FF som står för motståndet. Den före detta AIK-spelaren Wilton Figueiredo ska nu spela i Malmö men han ska spela klart säsongen i Quatar så han kommer inte att spela mot AIK, vilket jag tror är ganska bra för honom då många av fansen inte tycker att han gjorde rätt som gick till Malmö.

Nu är det dags för mig att sussa eftersom det är skola imorgon.
Puss och Kram

Kalmar FF - AIK

Igår träffade jag älsklings Zara och vi tog en fika på corner. Vi hade väldigt seriösa samtal och jag hoppas att hon inte blev rädd för mig. Dock tror jag att jag har chockat henne ganska rejält. Förlåt!

Idag har jag bara varit hemma, städat lite och läst. Jätteskönt! Nu har jag köpt hem matchen Kalmar FF-AIK så nu ska jag titta på den. Jag är riktigt nervös, usch!
Bloggar sen efter matchen.

<3


Hos Mika

Jag är hos Mika :) Vi ska nu lägga oss och kolla film. Planerna för imorgon är:

* Träffa Zara (Viktigt! Jag har saknat henne!)
* Påskmiddag hos Mormor.

Det var allt! Vi hörs imorgon!

<3

Lista

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Helena
Smeknamn: Bergo
Låt som när du är ledsen sörjer till? Neverstore - Hold on
Beroende av: Närhet och min säng
Vem behöver du mest just nu: Vem som helst som kan kramas med mig
Vad tror folk om dig? Alldeles för mycket
Stämmer det? Inte allt
Vad får du oftast komplimanger för? Inget
Vad säger du för att imponera på någon? Ingen aning
Hur imponerar man på dig? Humor och snällhet
Brukar du skratta för dig själv? Ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Sover du?"
Var bor du? Täby
Trivs du där: Ja
Äger du några converse: Nej
Sprit, cider, vin eller öl: Cider,vin och Öl
Brukar du bli för full: Nej
Vad har du för mobil operatör: Telia tyvärr
Är du allergisk mot något: Nej inget som jag vet
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Jag har inga direkta mål
Hur svarar du i mobilen: Hej
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag hämtar dig.
Antal timmar sömn inatt: Nio och en halv
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Ja, det värsta jag vet är att komma försent
När mår du bra: Nej
När blev du fotad senast: Vet inte
Hur känner du dig nu: Äcklig
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: ?
Vad saknar du: Massa saker
Hade du en bra kväll igår: Den var rätt mysig
Favorit dryck på morgonen: juice
Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 22 och 23
Är du blyg? Ja
Sysslar du med någon idrott: Dans
Vill du hellre ha mail än brev: Brev är roligare
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Nej inte vad jag kommer ihåg
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:  Har ingen aning
Är du nöjd med ditt liv: Nej
Är du bortskämd: Folk säger det
Vad gör du i morgon: Vi får se
Vad är det värsta du vet? Människor som sviker
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Alldeles för mycket!
Vad behöver du just nu? Någon att krama
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Det finns många
Vad längtar du till? Sommar
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja med undantag 
Vad använder du för shampoo? Head & Shoulders för färgat hår
Vad är det finaste du fått? Jag vet inte
En speciell dag du minns: Kommer inte på någon just nu
Tycker du om någon just nu: Ja
Om fem månader: Sommaren slut...
Du samlar på: Inget
Gröna eller röda äppeln: Gröna äpplen 
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Jag hatar golf!
Vilken tid gick du upp idag: 10.00
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vad ska du göra ikväll: Kolla på film och äta chips
Är det okej att gråta: Ja det är klart
När grät du senast: Igår kväll/natt
Laddar du ner musik och film från Internet: Inte sen den 1:a April
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag har verkligen ingen aning, det får vi se när det händer
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej man ska ha de kläder man gillar.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika men jag sover gärna länge
Har du piercing: Öronen
Vill du gifta dig: Jag vet inte
Vill du ha barn: Ja
Solar du ofta: Så ofta jag kan
Är du bra på att laga mat: Ja ganska
Gillar du att dansa: Ja, det är det bästa som finns
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Ganska. Kan gå i spagat och nästan i split
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Cornetto Citron
Tror du på ett liv efter döden: Man kan ju hoppas
Tycker du om sushi: Nej
Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller Chips
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Mer kväll än morgon men egentligen inget av dem
Vilken ögonfärg har du: Gröna och blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Det händer
Biter du på naglarna: Ja tyvärr
Röker du: Det händer
Hur ofta tränar/motionerar du: Minst en gång i veckan
Senaste låt du hörde: Små grodorna
Vad gör du på helgerna: Sover och är med vännerna

Förlåt...

Jag har varit dålig med uppdateringarna på sistone, det har sina anledningar. Jag mår inte så bra just nu och att allt går år helvete gör ju inte saken bättre. Jag önskar att det fanns någon att prata med som verkligen brydde sig, det skulle betyda så mycket. Jag vet att ni inte kan göra något åt saken men ni kan ju låtsas att ni bryr er i alla fall. Just nu är det som om ni bara bryr er när ni har lust. Det är okej om ni inte vill ha med mig att göra men säg det då istället för att bara bry er när det passar. Jag är hellre ensam än har folk som egentligen inte bryr sig omkring mig.

De bästa!


Första Lovdagen

Idag var det den första riktiga lovdagen. Den spenderades med Cissi och påskpyssel :) Jag målade ett ägg grönt och sen målade jag blommor på och Cissi gjorde en kyckling med glittriga vingar, vi kände oss väldigt kreativa.

Nu sitter jag här och tittar på filmen The Village med min syster. Mycket spännande!

<3

Allsvenskans premiär

Nu var AIK's första match avklarad och det blev tre poäng mot Halmstad BK. 1-0 efter mål av Özkan. Det var en sådär bra match, det finns ganska mycket att slipa på men tre poäng är tre poäng hur spelet än ser ut.
Zara, Lina och Joel var mitt sällskap denna match och det tänker jag göra till en god vana.


Lördag.

Nu är jag hemma från Cicci, nu blir det ut i solen som gäller.

Hemma från uppsala!

Nu är jag hemma hos Cicci efter en jobbig tågresa, eller tågresan i sig var inte så jobbig men jag var så trött att den blev jobbig. Nog snackat om det! AIK vann i alla fall matchen på straffar, vilket gör att det nu står 1-1 i matcher och det blir en till uppsala resa för min och Cicci's del men det är bara kul. Nu sitter Cicci och väntar på att få blogga om matchen så jag ska nog lämna datorn till henne nu innan hon bryter ihop ;)

Pussar och Kramar!

Uppsala:)

Sitter i uppsala närmare bestämt i fyrishov och kollar innebandy matchen mellan storvreta och aik. Väldigt spännande match och jag är ganska objektiv så för mig spelar det inte så stor roll vilka som vinner. Självklart är min kära vän Cicci med mig, vilka andra skulle få för sig att åka till uppsala för att se en match där man egentligen inte hejar på något av lagen. Cicci hejar i och för sig på storvreta men hon är ju egentligen bara emot aik så hon räknas inte;) Just nu står det 3-3 och tredje perioden har precis börjat. Det kan bli mycket spännande det här:) Efter matchen blir det tåget hem till Cicci där vi ska sova. Nej nu måste jag hänga med i matchen och inte sitta och blogga! <3

Vårsol:)

Ingen skola för mig idag. Mår inte så bra just nu, vilket stör mig. Huvudvärken har bultat oavbrutet i två dygn nu men det är i alla fall vår ute.


                                        

1. Min katt myser i solen
2. Blåsippor
3. Jag i solen

                   

4. Årets första glass
5. Mums!


Första April

Otroligt nog så har jag inte blivit lurad någon gång idag (än). Jag tycker inte riktig om den här dagen för jag lyckas alltid vara den som går på allt men annars är det ju en ganska kul grej. Jag vet inte varför man gör så här men det är ju något internationellt så det är inte bara vi i Sverige som har fått för oss detta.

Men nu till trevligare saker. Det är April det vill säga nu är det verkligen vår och jag satt ute i kortärmat idag. Mysigt värre tycker jag. Nu måste jag bara fylla min gaderob med nya fräscha vårkläder och skor om bara budgeten kunde vara lite större så att jag hade råd med lite i alla fall.
Det är så underbart att se hur alla svenskar kommer ut från sina gömställen så fort solen dyker upp. Vi svenskar är som björnar som går i idé och nu har vi vaknat till liv igen efter den långa, dystra och mörka vintern som har varit.
Jag ska nu ta och dricka lite te, den fjärde koppen för dagen :) Allt te drickande är Linas fel. ILLA! :P
<3

RSS 2.0