Soool

Det är sooooooooooooooooooool :)

Dock kommer jag tillbringa mestadels av dagen inomhus med städning av mitt förskräckliga rum. Sen ska jag även ner till Centrum och göra en ansiktsbehandling på Studio Ava.

Ikväll ska min Lillalilla syster ha värsta festen och jag ska vara ansvarig för allt, det måste kännas extremt tryggt att ha mig som ansvarig :) Jag tror inte mama tycker det ;)
Linnea kommer nog hit ikväll och håller mig sällskap bland fjortisarna. Det känns bra!

Nu ska jag sätta på jättehög musik och ta tag i helvetet (Mitt rum alltså)

Bloggar senare!

<3

Puss

Nu är jag tillbaka från min romantiska dejt med Linnea. Vi åkte till gamla stan och åt middag på café kladdkakan. Vi tog varsin pastasallad, grymt goda och verkligen att rekommendera :)

Nu tänker jag lägga upp lite bilder från idag


Mat


Älsklings Linnea

Och lite andra random bilder


Jag och Frida


Linnea och Jakob


Jag och Linnea


Joel


Zara

<3

Varning på stan!

Nu har jag ryckt upp mig lite.

Dagen började på handbollscup, tyvärr förlorade min bror sin första match och därför var det slut spelat för hans del. Jag hann även se proffset spela, han var riktigt duktig även om han själv säger att han var dålig. Men jag vet alltid bäst så han får ta och lyssna på mig ;)

Resten av dagen har jag tagit det lugnt och ikväll ska jag åka in till stan och äta middag med min älsklings Linnea. Värsta dejten, eller vad säger du snutt? Jag vet inte var vi ska äta så det får bli ett senare problem, mys ska det i alla fall bli :)


Varning på stan!

<3

Hold on..

Det kanske är dags att skriva lite här problemet är bara att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag har börjat skriva flera gånger men alltid tagit bort och börjat om.

Jag känner mig lite nere just nu och jag vet inte varför. Allt borde vara bra nu när det är sommarlov men det är som om jag får för mycket tid över till att tänka. Så fort min hjärna börjar tänka så är det som om den inte kan sluta och jag bara ältar all skit om och om igen. Skiten som jag kunnat trycka bort med hjälp av skolan tidigare kommer igen och nu kommer den mycket starkare.
Tårarna rinner hela tiden, de borde ta slut snart.

Okej nu ska jag sluta deppa ihop och gå och lägga mig. Jag har nämligen tänkt att somna utan tårar ikväll, vi får se hur det går.


Sommarlov.

Nu har jag sommarlov. Det ska självklart firas med vännerna, tyvärr är det pissväder och det är tänkt att vi ska vara ute... Men jag har lite hopp för det ska sluta regna ikväll enligt smhi. Vi får se vad som händer.

Nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting :)

<3

Dryg?

Skolavslutning imorgon. Det är med blandade känslor jag går på sommarlov.

Självklart så är jag supersugen på sommarlov med allt som det innebär men samtidigt är det jobbigt att inte träffa alla som man är så van att träffa varje dag.

Fast just idag är jag så trött på allt att jag funderar på att strunta i skolavslutningen eftersom det känns så onödigt att gå dit. Det kanske ska bli skönt att slippa alla i alla fall...

Aja nu ska jag försöka lugna ner mig så jag kanske kan få lite sömn i natt, det har varit dåligt med sömn den här veckan...

ZARA ÄR NU 17 ÅR :)

Igår fyllde min älsklings Zara 17 år :) Vi tog med henne på grönan och det blev en mycket lyckad dag. Tack alla älsklingar för en superdag och ni andra så klart också. Nej jag bara skoja alla som var med är älsklingar.

Nu har jag bråttom till bussen, puss på er!


Shoppa!

God Morgon! 

Nu drar jag till  täby centrum, ska shoppa för pengarna jag tjänade igår :)

<3



p.s. Joel svara på mitt sms!

Va?

Alla har fått för sig att det är Okej att gå och lägga sig och lämna mig här ensam. Inte Okej!

Barnvakt

I centrum med min syster passade jag på att köpa två bh:ar på den underbara affären change, eftersom jag nyligen fick reda på min riktiga storlek. Jag gick även med i change club så jag fick köpa båda två till priset av en. Jag tror att jag ska passa på att köpa några till medan de har det här erbjudandet.

Jag sitter barnvakt just nu, eller det är inte så mycket att vakta eftersom den lilla filuren somnade för rätt länge sen och de stora filurerna sköter sig själva mestadels men men jag får betalt för det här så jag ska inte klaga ;)

Men jag börjar bli trött så jag hoppas att min faster och farbror har tänkt sig att komma hem inom en snar framtid så jag kan få GÅ hem och sova i min egen sköna säng.

Imorgon blir det täby centrum med Joel för att fixa Zaras present som jag inte hann fixa idag, det blir nice.

<3

Why is love so hard to find - Jesse McCartney


If it's love that keeps us breathin'
Gives us something to believe in
Is it fear that makes us blind
Tell me, why is love so hard to find
If we hear so much about it
And we can't go on without it
Let the mystery unwind
Tell me, why is love so hard to find


Please tell me!

Lördag

Idag blir det nog täby centrum med little sis, hon ska köpa kläder till skolavslutningen jag tror jag ska tvinga henne att köpa en klänning. Eller var säger du Andrea? ;) Själv ska jag köpa lite grejer till en person som fyller år på måndag, denna person heter Zara och jag kände att jag ville göra henne lite nyfiken genom att skriva att jag ska köpa något till henne.

Ikväll ska jag sitta barnvakt till mina kusiner, ska bli mysigt eftersom jag inte har träffat dem på ett tag. Men snälla underhåll mig med sms och samtal!

Bloggar sen!

<3


Why?

Det blev inget the sims 3, det ville inte funka. Gissa om jag blev besviken!

Nu har jag bara tagit det lugnt istället dock har det hänt massa saker man bara önskar att det inte hade hänt. Det har varit en jobbig kväll med många tårar men jag tror det har lugnat ner sig lite nu men det lär nog bli lite mer tårar av vissa anledningar. Tårar är ju inte ovanligt för min del.



Jag ska lana The Sims 3 :D

Igår var en ganska trevlig dag trots att den var sjuk seg. Det gjorde ju inte så mycket efter som jag hade sällskap med en av de bästa i världen, Joel.(Joel, läs hela meningen... EN av de bästa. Det betyder att det finns flera som är bäst ^^) Eller man kanske ska säga att jag tvingade honom att hålla mig sällskap och eftersom han är så snäll så gjorde han det utan att protestera eller det kanske är för att han är rädd för mig. Båda alternativen är rimliga.
Joel shoppade och sen åt vi lunch på Sandy's och jag uppdaterade honom på läget i JUEK ;)

Efter ett tag av väntan för mig och Joel kom ytterligare en av de bästa i världen nämligen Linnea. Vi lyckades missa det tåg vi skulle ta och bestämde oss för att kolla när tibbles studenter sprang ut. Jag passade på att gråta lite så som jag alltid gör, vet inte riktigt varför jag är bara så emotionell. Sen lyckades vi i alla fall hoppa på ett tåg till vallentuna som var min och Linneas slutdestination, Joel dumpade vi på vägen.
I vallentuna träffade vi Bella och gick till solariet för att bli bruuuuuuuuna.
Lite färg fick vi faktiskt och sen bar det av till Brottby, det känns som jag ofta hänger i brottby nuförtiden haha.
Jag som är lite efter fick se Sex and the city filmen som var riktigt bra faktiskt.

Idag har jag pluggat som tusan och nu har jag lämnat in allt som ska lämnas in. Nu är det i princip sommarlov för min del.
Jag och min syster har nu köpt The Sims 3 och jag har precis installerat det så nu är det dags att spela.

Puss på er!


Du står ensam kvar och ingen kommer till ditt försvar.

Jag har samlat massa skit på hög, både psykiskt och fysiskt. Jag måste rensa men så fort jag försöker så känns det bara som det blir värre. Kanske inte värre men det känns inte som det blir bättre heller, det är liksom ingen idé känns det som. Allt är lika skit i alla fall. Jag känner mig som ett höstlöv som gör allt för att hålla sig fast vid sitt träd men som tvingas inse att det inte kommer hålla länge till. Jag väntar på att jag ska tappa det svaga greppet jag har om kontrollen för att sen falla ner i det okontrollerade och likt ett höstlöv kunna bli nedsmutsad och trampad på. Vad gör man när man håller på att förlora kontrollen över sitt liv på grund av att man är den man är? Jag vet att man inte kan göra något åt den man är men jag skulle behöva ändra rätt mycket på mig själv.

Det är så mycket jag måste göra och jag vet att det är mitt eget fel, det är inte medlidande jag vill ha. Jag är expert på att sätta mig själv i sådana här situtioner som jag sen knappt kan ta mig ur. Det är liksom som att vara under vatten och kunna se ytan men inte kunna ta sig upp utan att man snarare sjunker djupare. Det lilla ljus man ser ovanför ytan är det man kämpar sig mot men inte kan nå.

Kent spelas på högsta volym och texterna riktigt hugger i hjärtat.
Jag är så trött, vill bara sova. Jag skulle vilja sova bort resten av mitt liv.


godmorgon

Jag sitter hemma och snart ska jag till skolan. Jag ska ha en muntlig redovisning på engelskan så jag är super nervös.  Nu har jag super bråttom.

Puss på er!


 
 vem kan den grymmaste av grymsta vara? :P 

Jag är tillbaka.

Det har varit en mysig dag med mysiga personer. Det var ingen skola idag utan istället var det bränboll och rodd på djurgården. Jag spelar inte brännboll av princip men jag gav min klass stöd genom att heja och applådera, mycket snällt av mig.
Lunchen bestod av medhavd massäck och eftersom det var jag som gjort den så var den självklart supergod :)

Efter ett tag bestämde jag, Frida, Lina, Zara och Linnea oss för att bege oss och ta en fika, det blev på wayne's coffee och sen åkte vi och träffade de tre söta pojkarna Joel, Lucas och Salinas i Råblamshovsparken. Där blev det bad för "de modiga", jag ingick inte i "de modiga" men efter några kramar från Lina och Salinas var jag ändå dyngsur. TACK!

När vi badat och solat klart skilldes vi åt vid tekniska och jag och Linnea drog till Brottby för att skriva klart engelska redovisningen vi ska göra imorgon.

Nu sitter jag i soffan hemma och har just upptäckt den extremt fina linne-brännan jag har fått idag. Snart ska jag plugga lite och sen är det Cityakuten och Project Runway.



Jag ska skriva lite om en av de underbaraste människorna på denna jord, nämligen Zara. Jag och Zara har inte kännt varandra ens ett år ännu men jag har redan insett att hon är en vän att lita på. Vi kanske bråkar och tjaffsar en del men jag tror att vi båda vet att vi inte klarar oss utan varandra särskilt länge. Så känner i alla fall jag. Dock är vi båda extrema glappkäftar och detta kan ju bli lite problematiskt för alla inblandade men vi försöker att skärpa oss, eller vad säger du Zara?
Jag älskar dig Zara Ärlerud.


Kommentera om ni vill att jag ska skriva något om er.

Puss på alla snuttar där ute <3

RSS 2.0