Motorsågsmassakern har gett mig men för livet...

Nej jag bara skoja men den var riktigt äcklig. Jag har bara massa hemska bilder på min näthinna just nu och jag kommer inte kunna sova på hela natten men det behöver ju inte ni bry er om. Det här kändes som ett helt onödigt inlägg  men det får ni tåla. God Natt <3


god morgon

det är fint väder och jag känner mig glad :)
Nu är bara problemet vad ska jag ha på mig?
Aja jag kommer väl på det, nu måste jag börja göra mig klar. <3

JAG BEHÖVER HJÄLP

Jag funderar på att ha den här som fondvägg, snälla säg vad ni tycker! <3


SKOR <3

Jag har tittat runt lite och hittat massa fina skor så ni som känner er extra snälla kan ju överraska mig med ett par :) Alla är från Scorett!

     

En söndag utan ångest.

Jag har haft en söndag helt utan ångest, vilket är helt underbart.
Bion vi såg på hette Marley och jag, den var helt okej men jag, Lina och Zara satt och storböla i slutet och Joel tyckte antagligen att vi var helt knäppa men är man lätt rörd så är man^^

Nu när jag kom hem såg jag att jag bränt mig och just nu ser jag ut som en kräfta. Det är verkligen inte kul!

<3


Hemma hos Zara :)

Nu sitter jag i Zaras säng och bloggar på hennes dator. Vi har solat och jag blev faktiskt lite brunare i alla fall, jag får fortsätta med att sola så kanske till och med bleka lilla jag kan få lite färg. Zara håller på att laga mat jag ska nog gå och hjälpa henne. Hörs sen!
 
Bild snodd från Zaras dator!

Söndag

Nu har jag precis ätit frukost och jag har aldeles nyss pratat med den sötaste Zara. Jag ska snart åka ut till åkersberga och träffa henne. Vi ska sola och sen ska vi på bio :) Nu har jag jättebråttom, bloggar hos Zara eller efter bion.


Nu är matchen slut..

Det var väl ett någerlunda bra resultat, 0-0 mot portugal är ju ändå helt okej. Vi hade ett mycket bra försvarsspel men inte lika bra anfall, vilket gjorde resultatet. Min uppfattning om Henke har inte blivit varken bättre eller sämre, han syntes inte så mycket och det borde han gjort. Daniel Majstorovic gjorde en mycket bra insats och stod i vägen för det mesta.
Annars var det ingen som stod ut så mycket utan det var bra jobbat av de flesta och vi ska nog vara ganska nöjda med en poäng. Snart är det dags för ny match med nya möjligheter.



Nu är det dags för mig att sova, man ska ju vrida tillbaka klockan så vi förlorar ju en timme så det är lika bra att gå och sova. Imorgon blir det bio och kanske lite shopping. Vi får se.

God natt!

Portugal - Sverige

Nu har VM-kval matchen Portugal - Sverige precis haft avspark. Självklart kommer jag sitta klistrad framör tv:n.
Sveriges uppställning kanke inte riktigt är på den nivån som kommer behövas för att slå ett så pressat lag som Portugal är ikväll. Zlatan är ju avstängd och det är även en del skador men uppställningen är i alla fall så här:
Andreas Isaksson - Mikael Nilsson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Adam Johansson - Rasmus Elm, Anders Svensson, Kim Källström, Samuel Holmén - Henrik Larsson, Johan Elmander.

Det är ju väldigt kul att Lagerbäck ger Rasmus Elm chansen, jag tycker verkligen han är värd det. Alla pratar så mycket om hans långa inkast så vi får väl se om de kan skapa några intressanta lägen ikväll.
Jag är dock väldigt upprörd över att Henke Larsson är med i startelvan. Han har varit en grymt duktig spelare jättelänge men efter EM i somras har han visat att han inte ligger på samma nivå nu, vilket är helt förståligt eftersom han faktisk fyller 38 år i år. Det som gör mig upprörd är att Lagerbäck verkligen ska ha med honom i alla lägen det känns på något vis som om han inte kommer med i laget på samma vilkor som de andra. Han glider liksom in på ett bananskal genom gamla meriter vilket måste kännas jobbigt för den som har talangen men inte kan tävla mot någon så erfaren som Henke. Vi får väl se om jag ändrar uppfattning om Henke efter matchen.
                                                                                                             
  ELLER   

Earth Hour

Just nu sitter jag i soffan och överallt ser jag tända ljus, det är verkligen supermysigt. Man skulle göra sådant oftare!


Bilder <3

                             

Mina favoriter, ni gör min dag <3

Let's Dance

Hade en mysig let's dance kväll tillsammans med Zara, Linnea, Frida, Emma, Lina och Cissi igår. Jättetrevligt tjejer!
Linnea stannade över natten och vi låg länge och diskuterade om pengar och transaktioner som flyger genom luften hela tiden. Vi tänkte även på hur mycket pengar 40 miljarder är och att pengarna liksom bara var några siffror på ett konto, de finns liksom inte. Det blev väldigt djupa samtalsämnen och tillslut blev det för mycket och vi somnade.

Nu har Linnea åkt hem och jag sitter i soffan helt slut. Det blir nog en mycket lugn kväll ikväll.
<3 

Jag tror jag har världens skummaste vänner...

Idag har jag haft en underbar dag/kväll tillsammans med mina extremt skumma men söta vänner Lina, Zara och Joel hemma hos Lina. Först drack alla utom Joel mocka latte, han drack O'boy istället. Sen åt de (inte jag) upp ett helt paket daimglass. Vi tittade även på Green Street Hooligans som är en av mina favorit filmer. Vi försökte ligga fyra stycken i Linas lilla säng, det kan man väl säga gick sådär. Joel ramlade ner några gånger men det var mysigt ändå. Dock resulterade hela grejen i att det blev fight om ett gossedjur som alla ville gosa med men Joel visade att han var LITE starkare än både mig och Zara (Det gör ont att erkänna det^^). Summeringen är att det var en mycket mysig dag!

Nu måste jag verkligen plugga till mitt företagsekonomiprov om marknadsföring som jag har imorgon. Bara en liten parantes är att jag inte har öppnat boken någon gång än.
<3

Äntligen en ny header :)

Ny header = ny start av bloggandet

Det är mina kära vän Cicci som gjort denna fina header till mig. Den känns lite vårig vilket känns mycket bra, hon kommer antagligen få göra en ny till mig sen när jag tröttnat.

Jag har tänkt länge på vad jag ska skriva här i bloggen men jag har inte kommit fram till så mycket. Jag har inte något som är riktigt bra att skriva om. Mitt liv är inte så intressant eftersom det inte händer så mycket och jag är ingen modeslav så jag kan inte skriva om mode. Jag är väldigt insatt i innebandy men säsongen är snart slut så det finns inte så mycket att skriva om där heller. Snart börjar i och för sig allsvenskan så där ska jag väl kunna hålla er lite uppdaterade men jag är ju ganska partisk i det fallet så det blir nog ganska vinklade inlägg. Bloggen kommer även innehålla saker som jag har åsikter om och jag har mycket åsikter om många saker. Sen kommer även mina vänner få plats i bloggen, självklart.

Just nu är jag irriterad över att vi ska skriva en krönika på svenskan. Den ska handla om sagor och myter, problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva om och det stör mig att jag inte kommer på något. Jag funderar på att skriva något om kvinnornas ställning i sagor då som nu. Eller så tänker jag skriva om synen på kärlek i sagor.
Jag har som sagt många åsikter men jag får inte ner dem på papper när jag väl måste.

aja nu ska jag sova.
puss

Summering

Sorry att jag varit så dålig på att uppdatera men här kommer en liten summering av vad som hänt.

* Mitt älskade lag Caperio/Täby har åkt ur slutspelet och det har tagit hårt på mig
* Massa skola
* En underbar helg med Zara och Linnea

Det är ungefär det som hänt. Jag ska uppdatera bättre i fortsättningen..<3

Söndag

Det är söndag och ångesten är som vanligt hög. Jag börjar vänja mig vid det här laget...

Men för att tänka på något annat så har jag dragit med min kära vän Mikaela till gymmet. Efter gårdagens alla onyttigheter behövs ett hårt pass.
Sen blir det till att plugga matte eftersom jag har prov imorgon på massor som jag inte har en aning om. Jag måste även skriva klart ett arbete om SIDA till Samhällskunskapen.

<3

Melodifestival :)

VEM SKA VINNA?  JAG VET VERKLIGEN INTE!

DÅLIGA SAKER

  •  Täby förlorade igår
  • Jag mådde så dåligt att jag åkte hem från Zara i natt
  • Jag inte klarar det mål jag satt upp utan fuskar hela tiden
  • Min header är ful (Cicci håller på att fixa en ny till mig)
  • Att aftonbladets läsare tror att Äcklet (Caroline af Ugglas) ska vinna melodifestivalen.
  • Min älskade bok snart är slut
  • Godis (sättet godis lockar)

Ja, jag har lite agressioner idag...




Slutspelsmatch och pyjamasparty ^^

Hemma från skolan tidigt idag för vår handledare kände sig sjuk och gick hem så hon lät oss gå hem. Nu sitter jag här och ska snart gå och duscha. Sen kommer Cicci :)

Ikväll är det Täby - Balrog i kvartsfinal, jag är supernervös. Jag och Cicci ska ladda upp med middag på Tegelbruket (Pappa bjuder^^) Jag hoppas verkligen att matchen går bra!

Efter matchen ska jag ta mig till Åkersberga, hem till Zara. Där är Lina, Lucas, Joel, Linnea och självklart Zara. Vi ska ha pyjamasparty och se på massa filmer så det blir säkert mysigt :)

´Skriver när jag kommer hem imorgon!
<3

Slapp torsdag!

Torsdag idag, då  har jag tre lektioner i skolan och just den här veckan så har vi ingen samhällskunskap så då är det bara två lektioner.
Nu sitter jag och skriver det här på en av skolans datorer, vilket betyder att jag fortfarande är kvar i skolan trots att jag slutade för tre timmar och 30 minuter sedan. Inget liv? JA, det kan man lugnt säga. Jag har bara tur att jag har Zara kvar här som sällskap även om hon just nu inte är så sällskaplig av sig för hon är väldigt inne i den bok hon läser.

Snart går i alla fall bussen här ifrån men tro inte att jag får komma hem och sova för det, utan då ska jag till min psykolog och direkt därefter ska jag till dansen. Efter dansen får jag i alla fall åka hem men jag lär inte få sova ändå för så ska jag plugga. Det kommer i och för sig inte bli så mycket pluggat eftersom jag har köpt den fjärde Twilight boken "Så länge vi båda andas" och jag är helt besatt :)

Aja nu ska jag gå här ifrån.
Puss på er!


10 mars

Det blev inget franskprov idag för vår lärare var sjuk. Vi gick istället och satte oss på Coffee Corner och fikade. Supermys!

Nu drar slutspelet i innebandy igång på torsdag och för första gången så fick caperio välja motstånd eftersom de placerade sig på den övre halvan av tabellen :) Det blev Balrog så det blir ett nytt besök i botkyrka för mig och Cicci.

Nu ska jag sova, puss och kram!

Uppvärmning eller porrfilm?

Idag träffade jag Lina för att fixa vår uppvärmning till idrotten imorgon dock tyckte Cissi att det mer såg ut / kändes som en porrfilm så vi får väl se hur det går att göra den inför klassen imorgon...

Söndagsångesten är grymt jobbig som varje söndag. Jag har franskprov imorgon och jag borde verkligen pluggat mer men Martin Beck fångade mitt intresse och nu är det dags att sova. ILLA!

godnatt <3


Hold on - Neverstore

I sing now for all of you 
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near






Hold on
Hold on
For all the broken hearts out there


Long day, come home, silent welcome
Empty bedroom, wake up alone

It haven't always been this way
Memories stuck from yesterday's

A colour deep inside of me
This isn't who I wanna be

I sing now for all of you
With no one to hold on to

For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near

Hold on (hold on)
Hold on (hold on)

For all the broken hearts out there

One touch, one kiss
In dreams, I wish
One word would mean the world to me

What are we truly aiming for
I cover my eyes just to ignore
A colour deep inside of me
This isn't who I wanna be

I sing now for all of you
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near

Hold on (hold on)
Hold on (hold on)

For all the broken hearts out there

Hold on (hold on)
Hold on (hold on)

I sing now for all of you
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near

Hold on (hold on)
Hold on (hold on)

For all the broken hearts out there

Boktips.

Om ni gillar hemska berättelser så rekommenderar jag verkligen boken "14 år till salu". Den är skriven av  Caroline Engwall och den handlar om:

En vanlig tjej som kallas Tessan som tillsammans med en kompis får för sig att börja sälja sig själva för att tjäna snabba pengar.  Hon dras in i prostitutionens värld och efter ett tag blir hennes liv ett helvete. Hur ska hon kunna ta sig ur detta?

Jag har inte kommit så långt men jag har redan fastnat och kan inte slita ifrån mig den.

pussar


UT MED TANTEN!

ELISABET HÖGLUND ÄR KVAR I LET'S DANCE?!  VAD HAR HÄNT MED VÄRLDEN?

FREDAG!

Dagen startade grymt seeeegt men jag satt brevid Lina som var på piggt humör så naturkunskapen blev lite roligare ^^
Sen hade vi idrottsprov och det gick helt okej tror jag. Bitis lektion var ganska seg, jag gjorde i princip ingenting.
Resten av dagen gick rätt snabbt.
Jag fick nästan MVG på mitt Rättskunskapsprov : )

Efter skolan gick jag, Zara och Joel till Täby Centrum för ett besök på vårt lilla café Coffee Corner. Där fick Joel köpa fikan han var skyldig mig.  TACK JOEL! Jag slår gärna vad med dig igen :D
Lina och Lucas kom dit ett tag också det var trevligt!
Efter ett tag var Zara tvungen att gå men jag och Joel stannade kvar tills caféet var tomt och det kändes som de som jobbade där ville att vi skulle gå. Tack för en trevlig fika allihop!

Nu sitter jag och kollar på Let's Dance och är supertrött!

Jag måste bara berätta om det som gjorde min dag. Jag och Cicci har väldigt dålig humor och ingen annan lär förstå men jag var tvungen att skriva det här ^^
(Text kopierad från Ciccis blogg)

Bergo: Jihdekorv!
Cicciilia: Haha vad har du för dig då? Jihdepuss:D
Bergo: Jag har Jihdeekonomi;D Jihdehjärta!
Cicciilia: Haha va Jihde kul! Hehe
Bergo: Nej det är ganska Jihde tråkigt men snart har jag Jihde lunch utan Jihdekorv;D
 Vad gör en Jihdeälskare som du då?Jihdepuss 
Cicciilia: Haha jag sitter på en Jihdebuss förtillfället! är på väg till Jihdeskolan!
Bergo:Haha Okej;) När slutar Jihde du idag?

PUSSAR MINA SMÅ ÄLSKLINGAR!

Fy på mig!

I morse kom jag helt enkelt inte ur sängen så det blev ingen skola för mig. Ganska skönt men inte så bra med tanke på tidigare erfarenheter. I morgon ska jag i alla fall ta mig upp för i morgon kväll är det AIK - Täby i solnahallen och självklart ska jag och Cicci dit. Jag är sjukt nervös, det är en viktig match.

Jag måste plugga till idrottsprovet som jag har på fredag. Jag tycker det låter så fel med idrottsprov men jag måste hur som helst plugga till det.

pussar

Skön dag!

Idag hade jag sovmorgon till 12.25 (host) Träffade Frida på bussen och vi lyckades komma lite sent men ingen skada skedd ;)
Jag hade bara två lektioner idag, så dagen har varit väldigt skön :)

Mitt nya liv har börjat, det innebär att jag ska slopa onyttigheterna och börja äta lite nyttigare. Det är typ hundrade gången jag säger att jag ska starta ett nytt liv så vi får väl se hur länge det håller den här gången.

Ikväll är det plugg som gäller. Nu ska jag gå och äta min goda kycklingsallad!

PUSSAR!

RSS 2.0