städa...

Har inte hunnit blogga något idag för direkt när jag kom hem från skolan så satte jag igång att städa mitt mycket omysiga rum. Blev klar för inte så länge sen men nu ska jag belöna mig själv med ett bad!

Puss!


Måndag 29/3

Måndag, det säger väl allt. Haha nej men jag försov mig nästan i morse, det tog mig 12 minuter från att jag vaknade fram till jag gick ut genom dörren och då hann jag duscha. Det måste vara något slags världsrekord! En eloge till mig helt enkelt!

Seg men kort skoldag och efter skolan gick jag och Linnea till centrum och både hon och jag köpte ett par vita converse dock i olika modeller för vi vill ju inte likna varandra ;) Haha!
Sen hängde jag även med några andra fula människor tills det blev dags för den första semifinalen mellan Caperiotäby och AIK.´

En riktigt het match med mycket fult spel, gick inte som jag ville men vi får hoppas på revansch på fredag i solnahallen!

Nu ska jag titta på ett (eller två) avsnitt av grey's. Puss på er! 


Borde sova. Kan inte sova, vet att jag ska...

Borde sova. Kan inte sova, vet att jag ska upp om fem timmar men det går inte att sova. Det är så här allt för ofta nuförtiden och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Allt för många tankar i huvudet och de bara snurrar runt där och jag får ingen ordning. Ska fortsätta försöka, får se hur det går. <3


Resumé

Söndag. Söndag. Söndag. Jag vet inte vad jag tycker om det men har inte lika mycket ångest som jag brukar så det är väl bra.
Resumé på hela helgen

Torsdag: Pluggade med Cissi och det slutade med att jag följde med henne och Oliva på en av Cissis kompisars spelning. Tog en öl och hade det riktigt trevligt. Mycket över förväntan, riktigt bra musik och härliga människor. Lyckad kväll helt enkelt!

Fredag: Tur att jag hade sovmorgon, kan man lugnt säga. Efter skolan var det jobb och sen var det innebandy med Cicci. Matchen gick inte som jag ville men spännande var det.

Lördag: Sov till Tre(?!) sen så blev det milleniumserien med Cissi och Linnea och grönsaker med dip. Härlig dag.

Söndag: Sov lite längre än planerat. Men nu sitter jag och ska plugga med Cissi. Sen är det middag hos farmor och farfar. Tänkte även ta mig ett bad ikväll och måla mina naglar.

Nu blir det franska!

Aurevoir! Bisous! 

.

Imorgon lovar jag bättre uppdatering. Imorgon är en annan dag.


Förlåt. Jag är ledsen för det dåliga ...

Förlåt. Jag är ledsen för det dåliga uppdaterandet idag (eller igår som det nu har blivit) men det har varit en rätt bra dag som avslutades med en mycket spontan kväll. Berättar allt imorgon (idag) för nu ska jag sova är grymt trött men har i alla fall sovmorgon så det ordnar sig nog. Puss love ya!


Natti!

Nu ska jag och Cissi ta en promenad för att kompensera träningen som inte blev av idag. Sen blir det nog sängen direkt sen! Så godnatt på er alla!


Plugg hos Cissi!

Hej på er!

Har haft en hemsk natt men nu känns allt lite bättre!

Nu är jag hemma hos Cissi och pluggar i vanlig ordning, det har blivit lite av en vana att varje dag träffa Cissi och plugga tillsammans. Jag tror att det är jättebra för är det någon som kan se till att jag fokuserar på att plugga så är det hon. Dock kan det bli lite problematiskt när hon tappar fokus för då är det kört!

Jag måste berätta om ett vårtecken som jag upptäckte idag, jag tappade nästan hakan för jag trodde det skulle dröja ännu längre innan detta vårtecken skulle komma. Vårtecknet är att Cissi inte hade några långkalsonger på sig idag. Tro mig, det är helt otroligt. Hon har haft på sig det sen någon gång i mitten av oktober om inte tidigare. Men inte längre alltså! :D

Hon vill också att jag ska blogga om hennes skumma läxor hon har i ett ämne som heter arbetsmiljö och säkerhet. Just denna läxa hon hållt på med i förrgår och idag har inneburit massa spring för att leta efter märkningar på olika elektriska prylar, så just nu springer hon runt i huset och skriker. Hahaha det är väldigt speciellt att plugga med Cissi. 
Hon förklarade just att hon hittat en reflektorglödlampa och det ska jag tydligen bli exalterad över, så jag spelar med trots att jag inte har en aning om vad detta innebär ;)
Nästa uppgift går ut på att Cissi ska slicka på ett batteri och det är hon inte så taggad på, jag är lite rädd att hon ska tvinga mig. Om någon undrar så går denna kvinna på Riddarfjärdens gymnasium och linje media, makes no sense!



Nu ska jag återgå till pluggandet! ♥


Sova.

Godnatt på er!


Zara min vän.

Här kommer ett inlägg tillängnat min älskade vän Zara! Grattis till fjortispojkvännen! Tur att du i alla fall lyckades hitta någon som är byxmyndig ;) HAHAHA!

Puss på dig Zara!!♥


Träning.

Nu blir det core med Linnea!♥

Sitter på café :)

dsc02167 (MMS)

Sitter på café kladdkakan inne i gamla stan och fikar med de här sötnosarna. Snart kommer cissi också, mycket mysigt! Puss love ya!


Godnatt!

Nu har jag hunnit med allt som jag skulle göra så jag kan gå och lägga mig i lugn och ro. Lite sent men jag har sovmorgon så det går nog bra ändå. Har inte så mycket mer att skriva just nu så det blir ett kort nattinlägg!


I skolan

Halloj! Sitter i skolan med Frida och pluggar, rätt duktig man är asså! Jag ska nog träffa Cissi sen och kansle övningsköra. Vi får se helt enkelt! Nu kurrar min mage, hungrig! Ska gå och fortsätta plugga!


Ett stressigt godmorgon

Godmorgon! Tänkte blogga lite snabbt för jag insåg just att jag har bråttom. Jag har lyckats snooza i en timme utan att märka det, inte bra!

aja nu blir det duschen! Puss!

Ett godnatt inlägg med en lista

Det gick hur bra som helst att övningsköra idag, nu är jag igång ute på vägarna så det är bara att se upp ;) Hamnade hos Cissi efter jag kört och där har jag varit hela eftermiddagen/kvällen. Har faktiskt varit super duktig och pluggat jättemycket idag, dock så blev det ingen städning men det kompenseras upp av pluggningen, haha^^. Vi pluggade och tog det grymt chill hos Cissi helt enkelt, en riktigt härlig söndag med andra ord.

Tänkte avsluta dagen med en lista:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Solen!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste någon blogg tror jag.

Det sista du sa högt: Mamma, jag blöder. Vad ska jag göra?

Det senaste någon sa till dig: Sätt på ett plåster!

Vad har du druckit idag: Bubbelvatten och kaffe.

Vad var det senaste du åt: Keldas Karibiska soppa :)

Vad var det senaste du köpte: Godis

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Kallt men ändå slask (?)

Godaste glassmaken: Åh, den var svår! Någon sorbet, passionsfruktssorbet blir svaret!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag gjorde men nu tror jag inte på kärlek alls.

Sover du tungt: Ja som en sten ;)

Drömmer du mardrömmar: Händer men inte så ofta.

Trivs du med ditt jobb: Jag älskar mitt jobb!

Favoritklädsel: Det beror på humör och var jag är..

Favoritlåt just nu: Neverstore: Kings of the world.

Vad ser du om du tittar till höger: En lakrisklubba som jag lagt fram men helt glömt bort, haha ;)

Vad gör dig glad just nu: Att jag snart ska sova och att jag har sovmorgon imorgon

Vad ska du göra härnäst: Gå ut en snabbis.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött men glad.

Favoritgodis: Lakris!! :D

Kläder just nu: Stor T-shirt och trosor.

Sommarplaner: Resa med kompisar, sola, bada och bara chilla. Längtar!!

Hur många kuddar sover du med: Tre.

Spelar du något instrument: Nej men jag har spelat blockflöjt ;)

Morgon eller nattmänniska: Natt!

Vad är viktigast för dig: Min familj och mina underbara vänner.

Är du kittlig: Ja tyvärr!

Snarkar du: Det tror jag inte, ingen har sagt det till mig i alla fall :P

Stjärntecken: Skorpion.

Äckligaste insekten: Spindlar...

Längtar du mest efter just nu: En person...

Godnatt!♥


Söndag.

Haha vaknade klockan två idag igen, det är helt otroligt vad jag kan sova. Inte så bra kanske men otroligt skönt! Idag måste jag plugga och helst städa men först av allt ska jag ut och övningsköra med mamma. Nu ropar hon, got to go!


Promenadbilder.

Bilder från promenaden :)








Jag agerade fotograf idag så jag fastnad inte på någon bild ;)


Millenium - hela historien.

Kollade Millenium serien hos Cissi, rekommenderar verkligen den för både er som sett filmerna och er som inte sett filmerna. Jag själv har sett alla filmerna och läst alla böckerna, jag gillar dem starkt. Det är hela historien så det är mycket som inte är med i filmerna men som är med i böckerna. Avsnittet som var idag går att se på svt play och nästa avsnitt är på lördag klockan 21.00 i svt1.

Millenniumtrilogin. Noomi Rapace som Lisbeth Sahlander. Män som hatar kvinnor.
Bild tagen från http://svt.se/2.120297/millennium

Vår!

Hallo!

Haft en mycket mysig dag i solen. Började med att träffa en Linnea (inte den vanliga ^^) snackade en snabbis med henne i solen, sen gick jag Cissi och Olivia en promenad i solen till Näsby slott och vattnet där. Kommer lite bilder på det sen. Det var en rolig promenad trots att jag blev dyngsur om fossingarna, men det var det värt! Dock var det inte lika rolig när jag vurpade och skrapade upp knäet i gruset, ont gjorde det.


Titta det blöder fortfarande efter typ tre timmar :(


Lördag.

God morgon! Eller det kanske är väldigt fel attt säga när klockan är över tre men jag vaknade för lite minder än en timme sen så för mig är det morgon ;)

Planerna för dagen är oklara men det blir i alla fall till att träffa Cissi och Olivia. Så jag ska väl kanske ta och klä på mig lite anständigt och sen knata iväg ner till Cissi.

Hoppas ni har en härlig dag i de massa plusgrader som är och självklart solen! Love ya! ♥


Så här snygg kan man vara nyduschad och iklädd morgonrock ;)

02.32

Nu har jag kollat grey's, vill egentligen se ett avsnitt till men insåg just vad klockan är. Det är helt enkelt dags att sussa så att jag överhuvudtaget orkar gå upp ur sängen imorgon.

Godnatt alla söta människor (och alla inte söta människor) <3

Äntligen hemma i min älskade säng.

Heej!

Saknat mig? Jag har inte varit vid en dator på typ hela dagen så jag har inte hunnit skriva. Nu är jag i alla fall hemma efter en dag som har varit grymt lång. Humöret har dock inte varit lika bra som det var i morse under dagen på grund av massa skit som hänt men inget som ska tas upp här.

Skoldagen var intressant och alla var på knäppt humör så det kändes lite som om allt kunde hända, dock var den väldigt lång och jag hade äcklig huvudvärk på slutet.

Efter skolan blev det shopping och fika med Cicci och Cissi (förvirrande eller vad?) jag shoppade inget eftersom jag är totalpank fram tills den 25:e men Cissi shoppade på. Sen bar det av på Innebandy, inte vilken innebandy som helst utan kvartsfinal mellan Caperiotäby och Balrog. Matchen var jobbigt spännande och jag som sätter mig in i saker väldigt lätt hade en puls på runt 180, haha. Allt slutade i alla fall bra och CaperioTäby är nu vidare till semifinal.

Åkte hem sen men på grund av lite av skiten jag snackade om så drog jag iväg fort igen och träffade Cissi för andra gången idag sen träffade vi även Liza en snabbis. Och nu är jag äntligen i min älskade säng.

Nu blir det till att titta på ett avsnitt Grey's Anatomy säsong 2 som jag beställde hem för några dagar sen som kom till mig igår. Sen är det sova som gäller! Kanske kommer ett litet godnatt inlägg sen, vi får se.



Puss på er, love ya! ♥

Ego pics!

Nu är sminket på bjuder på lite egobilder!





Nu har ni bilder så att det räcker för att inte sakna mig ;)

Ha en grymt bra dag! <3


Dagens planer.

God morgon solstrålar!

Jag är på ett strålande humör idag trots att det är grått och trist ute. Vet inte riktigt varifrån det glada humöret kommer men det kan ha med att göra att jag tränade två gånger igår så min energi är på topp.
Tänkte ge er en dagens outfit men bilderna blev inte bra så det får bli en annan gång.

Jag skulle vilja sitta här och skriva på bloggen hela dagen men tyvärr så går inte det. Planerna för dagen är skola, innebandy och sen får vi se om jag träffar Cissi en snabbis. Så vi får se när jag har tillgång till en dator under dagen/kvällen, när jag har det så blir det självklart ett litet inlägg. Annars blir det ett inlägg när jag kommer hem!

Nu måste sminket på innan jag är redo att knata till bussen för att ta mig till skolan.

Love ya!


I skohimmelen :)

Jag har köpt ett par grymt snygga skor från bianco för 450 kronor. Jag är så glad eller glad är nog fel ord, jag är rättare sagt i skohimmelen!


Sorry!

FÖRLÅT MIG! Jag har varit superdålig på att uppdatera, ska bättra mig! Men nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar med datorn i knäet.

<3

Snart klar!

Nu är det bara lite mer än en timme kvar och jag börjar bli lite rastlös. Menmen vad kan man göra liksom? Jag har godis att trösta mig med.
När jag är klar här ska jag i alla fall träffa Cissi, vilket som vanligt kommer bli mycket mysigt vet jag redan nu. Inget kan förstöra den här dagen för mig!

Puss

Underhållning tack!

Hur  underbar den här dagen än är så börjar jag bli lite uttråkad nu, snälla kan inte någon roa mig? =)

En underbart härlig dag!

God morgon eller något!

Jag sitter nu på jobbet och ungarna har börjat strömma in. Det är så kul att se dem för den dag de dansar är veckans bästa dag enligt dem och de är så glada när de kommer hit. Det smittar verkligen av sig så jag har känslan av att det här kommer bli en bra dag. Solen skiner utanför fönstret och jag kommer på mig själv med att sitta och små le. Det är så härligt!

På minus sidan så står det att jag måste plugga men jag tror till och med det kommer gå bra denna härliga dag.

Märker ni hur glad jag är? Det är nästan läskigt jag tror inte att jag varit så här glad och harmonisk på flera månader. Men nu ska jag fortsätta sitta och le på jobbet!

Puss på er alla och hoppas att ni får en lika härlig dag som jag!


Jag fick ta en bild som jag lagt upp tidigare, har ingen på jobbdatorn. Men det får funka =)

Lördag.

En mycket lugn lördag, sov till tre. Har varit fruktansvärt trött på senaste tiden så det var skönt att sova länge. Pluggat lite och även övningskört.

Kvällen har spenderats med melodifestivalen, vet inte vad jag tyckte om vinnaren. Vad tyckte ni?


Sov så sött.

Ligger i sängen och ska sova. Har blivit av med febern nu så imorgon blir det skola igen. God natt!


...


Fortfarande sjuk... Borde sova men det går som vanligt inte. 

<3

Jag hoppas du vet hur mycket jag älskar dig, du gör mitt liv så mycket enklare!


Could it be worse?

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Jag vill sova nu!

Jag kan inte sova, har försökt i flera timmar. Jag är så trött men ändå så somnar jag inte. Det känns som jag testat alla saker som jag vet brukar fungera men ifag vill dem inte fungera. Jag antar att det är den äckliga förkylningen och febern som gör så här mot mig.

LÅT MIG SOVA NU!

Ångest.

Hej.

Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men jag har helt enkelt inte haft lust att blogga. Det händer inte mycket just nu allt är mest ångest och tårar i mitt liv för tillfället, kan inte skriva om det här på bloggen även om jag väldigt gärna skulle vilja göra det för jag behöver skriva av mig. Det skulle få konsekvenser om jag gjorde det.

Det är i alla fall söndag och jag har blivit sjuk och ska inte till skolan imorgon men söndagsångesten river ändå så att jag bara vill skrika. Söndagar är bland det värsta jag vet och det har alltid varit det, jag vet och jag förstår att det är många som känner så och jag lider med alla som har det lika jobbigt eller bara hälften så jobbigt som jag varje jävla söndag.

Nu har det här blivit ett minst sagt ångestfyllt inlägg men det är min sinnestämmning just nu.

Orkar inte mer nu...

Godnatt


On my own.

Sometimes I wonder
Where I've been
Who I am, do I fit in?
Make-believing is hard alone
Out here, on my own

We're always proving
Who we are
Always reaching
For that rising star
To guide me far
And shine me home
Out here on my own

When I'm down and feeling blue
I close my eyes so I can be with you
Oh, baby, be strong for me
Baby, belong to me
Help me through
Help me need you

Until the morning sun appears
Making light of all my fears
I dry the tears I've never shown
out here on my own

But when I'm down and feeling blue
I close my eyes so I can be with you
Oh, baby, be strong for me
Baby, belong to me
Help me through
Help me need you

Sometimes I wonder
Where I've been
Who I am, do I fit in?
I may not win
But I can't be thrown
Out here on my own
On my own

Nu ska jag pallra mig iväg...

Tänkte ta och gå ner och handla, jag har brist på vissa saker. Ikväll ska jag till Linnea i älskade brottby ;) Kanske blir det fest kanske blir det inte fest vi får se helt enkelt.

Åh, jag orkar inte gå men jag måste. Gud så fruktansvärt jobbigt. Jag vet att jag är lat ;)


Arrgh..

Jag blir så grymt irriterad på min familj ibland, de kan aldrig bestämma en sak och sen göra det. Nu blir det inget IKEA i alla fall, så nu får jag väl vänta i ett halvår till tills min mamma tycker att hon orkar åka dit.

Nu tänker jag ringa Linnea!

Hörs sen!


Ikea.

Hallå :) Det får bli ett kort inlägg nu för jag måste göra mig i ordning, ska nämligen till IKEA med min söta lilla familj. Vill ha rätt mycket grejer men vi får se vad jag kommer hem med.

Puss.

Playahead bild.

Haha tänkte att nu när playahead har stängt ner så kan jag ju bjuda på en bild från den tiden, hittade den här. Varsågoda jag bjuder på den här:

Haha så såg jag ut ;) Saknar det blonda håret faktiskt!


Film sen sova.

Nu är jag hemma från Yogan, det gick helt okej men jag känner av den sträckning som jag lyckades få för två veckor sen.

Nu tänkte jag kolla Beck-I stormens öga sen sova, god natt på er!

Trevlig gårdag!

Det blev inte så långa inlägg igår men jag var en upptagen kvinna. Först var jag hemma hos Linnea för HP-marathon, det var kul men jag och Frida var tvugna att gå tidigt för vi skulle föra hemma hos en kompis till Frida innan vi drog till Täby för att tegla. Jag har nu haft min tegeldebut, hahaha! Vi fick med oss Lucas dit också och vi fick honom till och med att dansa, då har man lyckats ;)
Promenaden som brukar ta 10 minuter tog nästan en timme för mig, bara min backe tog 20 minuter så ni kan ju tänka er vilket tillstånd jag var i.

Idag dock så mår jag som jag har förtjänat antar jag. Men ikväll blir det yoga med Linnea om jag lyckas kurera min huvudvärk ;)

Puss!

Hemma.

Halloj!

Nu är jag hemma igen. Jag hat haft det mycket trevligt med Frida, hennes syster och Lucas men nu måste jag tyvärr gå och lägga mig,

Puss.

Feeesta!

Sitter och förar med några snyggingar nu, sen ska vi bege oss till Tegelbruket. Vi ska träffa Lucas där och sen blir det festa för hela slanten!

Bloggar nog inte mer ikväll! PUSS PÅ ER!


Stressigt!

Nu är det stressigt. Jag ska till gymmet med Linnea nu sen ska vi till brottby för Harry Potter maraton med girlsen. Sen ikväll blir utgång med Frida, ska bli superkul!

Men nu måste jag springa till bussen! Puss!


2:a mars

Hallå!

Har inte hunnit blogga idag, jag har varit med Mika på Centralbadet och haft det grymt härligt. Nu sitter vi hemma hos henne och ska precis sätta igång en film. Får se vad det blir! Bloggar senare.

Puss!


Söt Mika!

Ångest.

Jag tror att det är dags att sova nu faktiskt, jag hatar den stunden när jag inser att det är dags att gå och lägga mig. Förut var sova det bästa jag visste men nu är det total ångest och rädsla. Man vet aldrig vad tankarna och drömmarna får för sig att göra.

Godnatt på er! Hoppas att ni får en god natt i alla fall.

.........

Nu är jag tillbaka från arninge, det blev till att storhandla mat med familjen. Hittade dock inga skor som jag ville ha, vilket var lite synd men får hitta något någon annanstans.

Nu var tanken att kag skulle övningsköra med min mamma men hon vill inte, hon ändrar sig lika fort som andra blinkar. Aja blir väl till att övertala pappa istället.

Puss på er!


Morgon.

Nu är OS över för den här gången, så min OS-feber är över. Vad ska jag nu sätta mig in i? Det får bli innebandyslutspelet som börjar den 12 mars.

Drömde inte lika underbart i natt men det var i alla fall inga mardrömmar. Idag blir det skopunkten sen blir det ett långt bad med ansiktsmask.

Nu måste jag göra mig i ordning, puss!

Dreams are wonderful... sometimes.

Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen, har varken hunnit eller haft lust. Jag är inte riktigt mig själv just nu, mår inte så bra. Vill bara sova så jag tror att jag ska göra det nu. Hoppas jag får drömma en lika underbar dröm i natt som igår natt, håller tummarna.

Drömmar är det enda jag har just nu.

RSS 2.0